Selasa, 14 Jun 2011

Kereta Idaman Exora

Petang tadi dah tengok kereta idaman american muscle iaitu Dom Toretto dan kali ni kita tak perlu terbang jauh2 untuk tengok kereta idaman seorang blogger ni. Dia suka kereta tempatan iaitu Perodua Exora. Dia juga sukakan kereta yang berwarna putih. Waaahh putih yang suci gitu.. Jom baca kat bawah :


Kereta idaman gue mestilah colour putih ok..japp..ye nak google sambil tulis post, kita pun sebenarnya tidak tahu nak kereta apa bila besar nanti, tetapi dari perbualan kawan-kawan kita,no plate kita nak letak 1512..hehe..kerana rahsia..laa..saja-saja ok..google sudah jumpa ini die gambar kete idaman kita mestilah putih



Baca Selanjutnya di :

http://umealong.blogspot.com/

p/s : He he setakat ni takde lagi Skyline atau Mazda :P
Comments
5 Comments

5 ulasan:

Siti Safiyyah berkata...

cefiro ade tak yg minat??? cer search kete cefiro tu. idaman tu. ^___^

cucu umie berkata...

exora okaylh..ayie dah pernah naik kereta nie..hehe boleh tahan ah design and dlm kereta tu

nawal addina berkata...

exora pon gempak jgk ..

blackroses berkata...

minat exora ek

bungaitucantik berkata...

:(..yana suke myvi~ hehe

 
Related Posts with Thumbnails