Isnin, 13 Jun 2011

Kereta Idaman BMW

Wahaha kali ni juga daripada seorang blogger perempuan. Blogger lelaki malam nanti ye. Ok blogger ni suka kereta BMW tau. Haaa tu dia baru nampak ada yang suka BMW. Aku ingatkan takde dah yang jadikan BMW sebagai kereta idaman. Ok ok jom kita baca ape yang dia cakap mengenai kereta idaman ni :


Wohoo, kereta idaman semestinya BMW! Now, I adore this BMW cars so much like I love Justin Bieber and Lee Min Ho, hihi♥ Tak kisah la mana-mana BMW, yang penting semua lawa. Pergh, boleh pengsan kalau nampak. Nak beli, tak mampu. Jadi, hanya mampu melihat xD


Baca Selanjutnya di :

http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/

p/s : Haihh Kacaknya bmw ... haihhh :D ... Oh ya selamat kembali Nuffnang. Baru nampak iklan comel.. baru la best nak klik masa blogwalking
Comments
12 Comments

12 ulasan:

sergeant keroro berkata...

haha, bmw. pergh!!

hehe, kadang2 ko kena refresh banyak kali baru dia kuar XD

ApiH berkata...

angan2 dl.. nanti jd kenyataan la tu.. hehee...

cucu umie berkata...

okay xlayan bmw..nak toyota juga..haha

yatie Awang berkata...

kakak pun teringin gak nak pakai kete mcm ni...bilalahhhhh....

Cik Mimie berkata...

bak kata orang "dari angan2 lah akan jadi knyataan"..^_^

Fathiah Hamim berkata...

fa nak hummerrrr

suha berkata...

nnti kalo rezeki dpt suami pake BMW,kompem menitik airmata hehe (^_^)

TYNTHA LANA berkata...

hehe, if ada peluang, nak bot layar 1..keta..myvi pun da ckup,hehe

nawal addina berkata...

bmw = buang , membazir wang . hahaha

Siti Safiyyah berkata...

bmw? wow. agak2 tercapai tak impian nak memiliki kereta tu? ehem. same2 kita doakan. ;)

syaimz berkata...

haha,jom beli sebiijik.kat giant ade jual banyak kete ni.haha

misz fae berkata...

minat bmw jugak..
huhu

fae singgah cni! ;D

 
Related Posts with Thumbnails