Ahad, 12 Jun 2011

Kereta Idaman Blogger

Petang ni masa untuk review kereta idaman blogger yang menyertai segmen hari tu. Yang seterusnya pada malam nanti pula. Ok sekarang ni pun masih lagi blogger perempuan dan katanya die minat dengan kereta sport. Perghh perempuan baii. Minat kereta sport lak tu. taste perempuan sekarang lagi tinggi daripada lelaki. ha ha ha. Jom baca petikan entri dia kat bawah :

Aku suka Sport Car..tak kisah la model apa janji kereta tu sporty..
mcm kereta ni...

kalau boleh bawa kereta ni...perghhh...sedappp...hehehe....nampak sporty... ganazzz ...kalau nak beli kereta kt atas tu..ntah bila lah boleh dapat... hehe.. kalau make-up kereta aku jd mcm gambar atas tu mcmana agaknya?
cuba bayangkan...

Baca Selanjutnya di :

http://dreamcda.blogspot.com/

p/s : Silap hari bulan hantaran perempuan nanti minta sebijik kereta. :D
Comments
2 Comments

2 ulasan:

sergeant keroro berkata...

yang tu dashyat bebenor,huhu T.T

mati kite nanti :P

kiwi berkata...

woh! minat kete sport tu

 
Related Posts with Thumbnails