Sabtu, 11 Jun 2011

Kereta Idaman Audi

Malam ni penyertaan daripada blogger perempuan pula. Kalau tadi Penulis Senja bersama kereta idaman dia iaitu Toyota Camry, kali ni blogger Nur Amalina bersama kereta idaman dia yang tersendiri. Nak tahu ape kereta idaman dia, jom baca kat bawah ni :



Hari ni nak join segmen yang agak menggembirakan bagi aku sebab aku suka bab-bab kereta ni. Tapi nak bawak tu fail la kan. :p

Okay. Okay. Kereta idaman aku ialah kereta keluaran Audi. Tak kiralah Audi R8 ke, Audi A4 , Audi S ke, apa-apalah.

Baca Selanjutnya di bawah :


p/s : Perempuan ramai mengidam kereta sport yang power. Fuhh
Comments
4 Comments

4 ulasan:

sergeant keroro berkata...

perempuan, last-last nanti suami or boyfriend gak yang ada.

haha XD

Syazwan berkata...

audi TT?

mas saari berkata...

kereta sedan suka HONDA
MPV suka GRANDIS
kereta sport suka FERRARI

tapi sekarang mampu pakai MYVi je...huhuhuhu

nurAMALLINA berkata...

Hahaha adoii. Sebab minat. Kemas. Hensem kan kereta tu kan? Merana jiwa kalau tak dapat T__T

 
Related Posts with Thumbnails