Isnin, 13 Jun 2011

Kereta Idaman Audi R8

Semalam dah review blog yang minat kereta audi. Kali ni, blogger lelaki pun ada yang minat audi. Perghh audi memang cool beb. Nampak hensem sangat kalau drive kereta ni walaupun driver die langsung tak hensem. ha Ha jadi jangan buang masa dengan baca aku merepek, apa kata baca entri peminat kereta audi di bawah :


AUDI R8
*kereta nak gempak je*

mahal tak? RM1 juta beb kalau nak beli kat Malaysia ni
Roadtax pulak...HAISH...RM10,000 pulak
tapi pentingnya, deras bawak kat highway.
Time traffic jam, biar dapat perhatian orang ramai.
Boleh lah pancing aweks...dan bukan mak nyahs.haha

Baca Selanjutnya di :

Comments
5 Comments

5 ulasan:

sergeant keroro berkata...

memang hebatz!!! XD

siti kektus berkata...

swift tetap di hati~ hohoho

Scya Lollita berkata...

kalo ade org blnje ak kete kodok pun ak trime .


apethlg kalo kete niiiiiiiiiiiii !

izyan yasmin berkata...

awesome kot pakai audi . huwaa . best! tapi minat ferrari :) demand plak kan ! ^^,

kiwi berkata...

semat la :)

 
Related Posts with Thumbnails