Selasa, 14 Jun 2011

Kereta Idaman American Muscle

Kali ni kereta idaman seorang blogger sangat unik dan tak ramai minat kereta seperti. Hanya orang yang sukakan kuasa dan kekuatan akan pilih kereta ni. Biasanya orang akan pilih kereta yang lebih moden dan sporty tapi kali ni citarasa berbeza sikit. Aku pun suka dengan kereta ni :

Ni kereta yang aku nak tu...harap encik Firdaus leh belikan satu ye..nak sangat yang ni...

Dom Toretto 1970 Dodge Charger

Ahaaa unik dan power kan ? kereta ni bole lawan dengan kereta moden tau kerana ia sangat power dan cool. Oh ya ini juga kereta yang digunakan oleh watak Dom dalam cerita The Fast and The Furious 4.

Baca Selanjutnya di :

http://kizmyself.blogspot.com/

p/s : hehe tak dapat nak belikan untuk Kiz kerana tak mampu :P
Comments
8 Comments

8 ulasan:

diana berkata...

wah..
kereta ni kalau naik memang jadi perhatian la..
yang naik tu pulak pakai baju bunga2..
heheheh

Luq At Your Words™ berkata...

kete ni best..tp best lagi kete ford mustang..hehe

kiz berkata...

bukan ciri luaran jadi pilihan..tapi enjin yang mantap yang menjadi kegilaan ku..kalau lah dapat ni sebijik..memang aku pusing satu Malaysia..haha

Andrik McVean berkata...

lol tht car? mmmmm..

~~Ticer Wann~~ berkata...

erk tak tau apa-apa pasal keta... tau drive jak.. :)

jemput ke blog

Terharu sehingga rasa nak menitiskan air mata syahdu

syaimz berkata...

haha,nice one american muscle!

Mawar Berduri berkata...

sapa yang bawa toretto kat malaysia nie.. gua salute!

sergeant keroro berkata...

enjin power ni.

buat racing sedap kot XD

 
Related Posts with Thumbnails