Sabtu, 11 Jun 2011

Kereta Idaman Alphard

Masuk kali ni dah 3 perempuan tau yang duk sembang pasal kereta idaman. Mana kaum lelaki yang terkenal dengan kepakaran mengendalikan kenderaan ?. Takkan la lelaki takde kereta idaman sendiri.. Come on lelaki. Ha Ha Ha.. Ok jom baca entri daripada peminat kereta Alphard kat bawah :

Aku xde lah demand sangat..hehe... tapi aku dari dulu memang bercita² nak beli kereta ALPHARD yang kaler PUTIH...mcm kt bawah ni..


kenapa aku pilih ALPHARD? mungkin sbb body yang besar.. reka bentuk yang cantik (bagi aku la..) n aku rasa agak sesuai untuk family aku yang agak besar jugak.. Baca Selanjutnya di :

http://thesoundofmyjourney.blogspot.com/
Comments
4 Comments

4 ulasan:

JR Online berkata...

JR suka Lamborghini, Porche dan Ferrari..Tapi sampai mati pun rasanya tak dpt beli...

waN Mohd Salim berkata...

aku billeeeeeeeee

Cik Teddy berkata...

kreta ni mmg sesuai untuk kluarga besar..tp sorry to say,cik penah ckp kreta ni mcm tong smpah..hhihi

Freaky berkata...

jr : haha memang takkan dapat beli.. sbb tu jd impian je

penulis.. ko pukul 2 wesss

cik : haha adoii macam tong sampah ?

 
Related Posts with Thumbnails