Selasa, 14 Jun 2011

Kereta Idaman Accord

Selamat Pagi semua. Waktu pagi lagi dah tengok kereta idaman. Kali ni kereta Honda Accord menjadi kereta idaman seorang blogger perempuan. Jom tengok kat bawah :

honda_accord_3

Kenapa aku suka kereta ni? Sebab nampak mewah luar dalam especially kalau warna hitam. =) Design pun lawa. Salute orang yang reka design ni. Haha.

Baca Selanjutnya di :

http://em-a-wai-a.blogspot.com/

p/s : Asal pelik je address blog die ni.. huhu

Comments
13 Comments

13 ulasan:

ApiH berkata...

kereta comel... harganye pun comel..

Ummi Alesya Sofea berkata...

hihi,mmg lawa..harga pun lawa jgk.

HAFIZAL berkata...

terbaik...eklusif nampak pada kereta nie

MDHAFiZ.NET berkata...

kalau boleh aku nak beli kereta kebal....

JR Online berkata...

Masa kecil2 dulu di kampung JR naik kereta upih...Tapi kereta spt itu tak wujud lagi kini...

GaRy™ berkata...

hahaha.. sempat lagi komen address blog orang... hahaha...

aq baru taw wo kewujudan kereta ni...

syaimz berkata...

boleh la kereta Accord...kalau aku mampu XD

beli kancil pun aku sekarang masih tak mampu :P

apetah lagi nak beli kereta idaman aku...audi R8

Fathiah Hamim berkata...

setuju2! accord memang nampak mewah sangat!

✿ boonga_kecik ✿ berkata...

keta nie mmg cntek giler kot, tp xmampu lg. berangan jer dulu.. hehe

Aku tido dalam iman. Kau ada? Hahaha..

Anak Wak Mail berkata...

suka semua design honda..semart sangat..gila la..puasa aku hari2 kalau nak beli kereta camtu..=)

Papa Mifz berkata...

semoga kete idaman tuh satu hari menjadi hak milik anda k...:)

Hishyamuddin berkata...

kemas2,..aku pon kenan keta tu

Mira R. berkata...

Honda Accord pun idaman saya jugakkkkkkkkkk.. semoga dapat menjadi milik saya satu hari nanti, insyaallah.

 
Related Posts with Thumbnails