Isnin, 27 Jun 2011

Kenapa Macam Ni

Apsal jadi macam ni ? Dah hilang prestasi ke ? Dah seminggu asyik buat hal je. Aku tengah marah kat Streamyx ni kerana dalam seminggu ni sangat meragam dan buat hal. Dia buat hal dengan loading website, kadang-kadang nak loading Google yang paling ringan tu ambil masa 30 saat.

Bila aku blogwalking pakai streamyx pula, banyak blog tak loading dan kalau loading pun, shoumix, chatbox tidak dipaparkan. Aku ingat masalah kat server shoutmix dan chatbox tapi bila pakai Celcom Broadband, laju dan takde masalah pulak loading website dan blog.

Cek punya cek dan helo punya helo, kawan-kawan 1 daerah pun kata streamyx mereka slow. Aku punya slow dah seminggu jadi macam ni dan asyik terkandas je nak update blog, update Ubuntu, update Anti Virus, dan banyak lagi. Cepat la elok wahai Streamyx Sayang. Aku sayang kau. Cepat la elok Streamyx Sayang.

Ape tengok-tengok. Sheramyeee.. =_=


Comments
16 Comments

16 ulasan:

syarifahsidrus berkata...

dah lama tak nampak freaky menjenguk blog..ahaha
streamyx memang begitu..sabar je laaa

Lieyda berkata...

streamix kite laju je. hehe

cucu umie berkata...

ayie memang xsuka pakai streamyx...menyusahkan kdng2 aishhhh

Fathiah Hamim berkata...

bertukar lah ke uniFi! :P

kau pakai uBuntu ek? best tak? laju tak?

Bella Bell berkata...

aku pon macam kau.. hehehe!!~

Scya Lollita berkata...

streamyx cik scya laju :DDD

Amiirah-Cassan berkata...

streamyx saya pun okay je ^___^ hehe freaky sabao je laa :P

Auji Fassya berkata...

tibe saat pakai bbandd . hahahah

mumui berkata...

kdg2 b.band yg kite cakap cam siput tu... lebih laju dari streamxy..

Freaky berkata...

fathiah : bg aku ubuntu best :D sbb aku tak main game

Qaseh Qhaleef berkata...

streamyx tu sama dengan unifi ke?...
kat umah cik Qaseh gune unifi...
tp mse blaja gune berukbang je la...

sergeant keroro berkata...

hehe, streamyx aku ok jek. line besut kot prob

nawal addina berkata...

eh , nawal pon cantu jugak laa . grrr .. geram rase !!

syrupmasin berkata...

elok la tuh ta lame lagi :)

Syuxer berkata...

pasni berukband start 27 June neh akan limit 1gb untuk seminggu dan 1 hari untuk 500mb..gila!!cmner aku nak download weh..huhu..

Enchik Nine berkata...

berukband lg teruk....

my etech9[dot]com @ Enchik Nine

 
Related Posts with Thumbnails