Isnin, 13 Jun 2011

Kenangan Zaman Sekolah

Kepada adik-adik yang bersekolah pada esok hari, selamat kembali ke sekolah ye. Haihh zaman sekolah la zaman yang paling aku tak suke. Esok nak sekolah, malam ni baru buat kerja sekolah lepas tu mula la kalut dengan tulisan macam cakar ayam. Tak cukup teruk lagi, kena marah dengan mak dan ayah sebab awal-awal tak buat kerja sekolah.
http://www.laymark.com/i/o/45.gif

Bengang ? geram ? mengantuk ? Semua ada dalam satu malam tu tapi padan dengan muka aku juga sebab malas sangat dan enjoy melampau masa cuti. Eh dah nama cuti mesti la kene enjoy. x kan nak rajin buat kerja pula time cuti. Ha ha ha siapa pakai prinsip aku ni memang lingkup la jawabnya.

Esok pagi pergi sekolah dengan mata terkebil-kebil mengantuk. Masuk dalam kelas terus letak kepala atas meja sampai la cikgu masuk kelas. Bila cikgu masuk dan mengajar, mata jadi berat gila sampaikan terus pejam dan tak pedulikan cikgu yang ada kat depan tu. Erkk yang tidur depan masa cikgu ajar ni aku tak pernah buat lagi. Takot woo, kalo kena cikgu garang, habis 1 kelas kene sergah :D

p/s : Haihh zaman sekolah. Ada indah dan ada yang tak suka
Comments
9 Comments

9 ulasan:

sergeant keroro berkata...

haha, mase sekolah rendah tak de pulak nak tido dalam kelas.

main-main ada la.

betul, ade yang best, ade yang tak best.

tapi bila ingat balik, banyak yang best.

:)

nawal addina berkata...

zmn skolah best !! :)

suha berkata...

hehe tak buat homework time cuti skolah adelah biase walopon ayh cikgu (^_^)

seb bek pompuan,rajin sket walo dh last minit tp adik cik suha sume laki,memng hmpeh la

yg bgsu lg dasat,malam b4 bukak cuti bru nk wat keje..kalo tak siap kompem esok smbung cuti..kalo time cik suha cuti sem,jadi mgsa kena siapkan keje skolah dia..adeih dugaan mnjadi kakak

EiZaRaZiErYa berkata...

ahahaha...cm zaman zie sek0lah dlu~ awl2 cuti je wat kje sek...p x fully siapkn...bab pk cuti lme an...tangguh2...last esok nk sek..mlm ni bwu nk wt....dah kelm kbut...otak serabut~ adeh~

wink3 >_<

GaRy™ berkata...

prinsip kita memang sama...hahaha...

kotak bulat berkata...

hehehe.. same la pulak.. Kb duk asrama dlu.. mlm kt hostel 2 bru lah xtido siapkn kerja sekolah..pastu bantai tido dlm kels.. emm..kb duk depan sekli.. tetp tido gak..hahhaa

| princess of Schasya blog | berkata...

mmg zaman sekolah yg paling best..

vampire's lovex berkata...

hahaha perangai sama cm aku dengan adik2 aku..esok nak sekolah,malam ni baru nak buat kerja,memang kena bebel la kan..huuu nak mngamuk pon,salah sdiri yg tak reti buat keja awal2...hahaha..

kenangan

mOon jOhari berkata...

...sekOlah adalah tempat paling membOsankan bagi kanak2...betOi x?

 
Related Posts with Thumbnails