Khamis, 30 Jun 2011

Kek Coklat Moist

Waktu petang aku sangat lapar. Biasanya memang akan makan snek ringan je dan kalau ada biskut pun aku bedal juga. Tapi petang ni rasa nak makan sesuatu yang best sikit. sesuatu yang elegan, yang cantik, yang comel, yang sedap, yang berkrim dan juga yang gebu.

Jadi tanpa fikir panjang lagi, aku ambil kunci kereta dan drive ke kedai kek yang berhampiran. Dah sampai, aku skodeng kat bahagian kek. Emm ada kek warna warni dan juga pelbagai corak. Tapi semua tu tidak dapat menggoda nafsuku. Tiba-tiba apa yang dicari telah ku jumpa. Yang berjaya menggoyangkan keimananku sebagai seorang lelaki.. Taraaaa !!

Oh Em Gi !!! Kek Coklat Moist.. Perghhh

Takde birthday sesiapa pun, saja aku nak beli untuk makan. Harga dia RM 17. Mahal ? tidak la mahal kerana rasa sangat pekat dengan coklat.. sedapnyeeee.

p/s : Terima kasih Bakery Alor Lintang, Besut, Terengganu :D


Comments
10 Comments

10 ulasan:

cucu umie berkata...

yeah.. kek coklat..i like it..hehe

Kei Seichi berkata...

makanan pon ade elegen?hehe..nice..
pos kat aku sket...nak jugak weyh...haha...

Bro ahmad berkata...

yammme sedap tu kek coklat..letak buah atas lagi best^_^

echaRierie berkata...

wah kek..sedap2..mtk sikit..
hehe..
slmt menjamu kek :D

sergeant keroro berkata...

pergh! sanggup drive, hehe XD

Amiirah Cassan berkata...

yummy ! nak ! nak ! mira punya feveret ! ! hehe

i'm ezza haniza berkata...

sedapnyeeeee!

syarifahsidrus berkata...

perh, lapar je terus dapat makan kek..untunglaaa :)

TYNTHA LANA berkata...

Tak heran.. tdi org makan KFC..dpt beg laptop TRANSFORMERS free..muahahahaha. itu pun nak cakap lana ni,hahaha. Hamboi, patot le bulat je daus ni.. leh tahan snek2 nya,hehe

Nini Hartini berkata...

wowww..bestnyaaa.. murah pulak tu.

Heart In A Cage
.

 
Related Posts with Thumbnails