Selasa, 28 Jun 2011

Kah Kah Dia Ada Blog

Pernah tak anda ditertawakan oleh orang kerana memiliki sebuah blog ? Kalau tak pernah mujur la tapi aku pernah digelakkan kerana ada blog Firdaus Life. Yang gelak kat aku tu terdiri daripada emak, adik perempuan, dan kawan-kawan. he he bayangkan la emak dan adik perempuan memandang rendah kat aku.

Kalau setakat kawan-kawan tu aku tak kisah pun kalau mereka nak gelak, nak maki pun aku tak kisah juga. Tapi kalau ahli keluarga sendiri yang gelak, haihh sabar je la. Mereka gelak kerana aku tulis sesuatu yang peribadi dan mak aku pernah tanya " ada orang baca ke blog firdaus tu ? "

http://www.laymark.com/i/o/81.gif

He he aku hanya senyum je dengan soalan mak aku tu. Aku tak jawab pertanyaan emak kerana masanya masih tak sesuai. Suatu hari nanti aku akan jawab yang memang ada orang baca blog Firdaus Life ni. Suatu hari, merupakan target dan perancangan masa depan blog aku yang ditertawakan oleh emak dan adik aku ni.

p/s : Kah Kah dia ada blog :)
Comments
21 Comments

21 ulasan:

Amiirah-Cassan berkata...

heheh tak pa, someday bila freaky dah menempa nama nya gah dalam dunia blogging ni, amin :)

EiZaRaZiErYa berkata...

ahaha...saba jelah~ jawab jela dgn confident nye~ ade je yang bace~ =D

Syuxer berkata...

satu hari nanti..:)..

insyaAllah bro,dorang akan kagum dengan bro nanti..

cucu umie berkata...

kehkeh..umi ayie biase jer..dia thu minat anak dia..so, dia accept lah semua bnda2 nie..huhu

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

Haha..samalah freaky, bukan ketawa je, dorang siap cakap, buang masa je ade blog..Ada aku kesah?

at least kita(blogger) isi masa lapang dgn menulis and membaca..tak gitu freaky? :D

aremieroul berkata...

ha3..sabar ye firdaus..he3..mak 2 sebenarnya bukana nak ketawakan, dia bnagga sebenarnya 2..he3..

emeera asnary berkata...

kah3, kaw ade blog, oke, aku gelakkan kaw tu, nanges laa, hehe

mumui berkata...

kawan2 bukan ketawa.. dieorg cakap camni... " kau watpe ngan blog tu?"

Clara berkata...

pnah..

tp lepas CR pndah skul..

ramai gila yang buat blog..
da mcm virus daaa...

amnie azmira berkata...

abg sendiri pon kata gakk..sabo je lorr..^_^

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

semua ada pengalaman macam tu...

tapi nak buat cna..

family sndiri bukan orang lain terpaksa la terima ye dak?

waN Mohd Salim berkata...

makcik .. blog anak makcik ni best la .. dengki sih ngan die

sudeh berkata...

ngahaha ~
sabaau jeaa laaa >.<

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

betol !! ibu Tia pun gelakkan Tia . adik Tia lagilah . wuwuuu . takpe2 , nanti suatu hari Tia bukti kat semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . lol ! *lompang*

Bro ahmad berkata...

ok la tu nak promote kat emak blog kene gelak...XD,,sebenarnya mak firdaus pelik anak dia dah pandai buat blog^_^ nak kena kempen cukup2 tu...XD

sergeant keroro berkata...

mak gurau jek, betul.

gurau jek,hehe.

*sila baca ikut gaya amir raja lawak*

lol XD

org muo berkata...

sekarang juga beritahu kat mak..banyak dah org yg dtg & baca kat blog ni :)

RepublicAku berkata...

header kau menunjukkan sesuatu lah....nampak berat jer aku tengok ...keh3!


jog2...rajin2...

jia berkata...

byk kali kowt..
lagi2 kwn2 lah.. ;)

mak ngan abah ok je, asalkan tak terlalu over.. hehe

anamizu berkata...

errrr..makcik..
ade je yg bace firdaus tulis blog nih..hihi

suha berkata...

budak kelas cik suha lagi la..siap pggil blogger femes lagi..adeih


(^_^)

 
Related Posts with Thumbnails