Rabu, 8 Jun 2011

Jenis-Jenis Lelaki

Tengah hari tadi senarai blog yang baru dah keluar. Jom la usha mereka kat SINI .

http://www.laymark.com/i/o/103.gif

1. Lelaki Anti Perempuan
Perhatikan bagaimana mereka berbelanja sesuatu, biasanya sangat boros.Mereka juga mengumpul sesuatu sebagai koleksi. Mereka juga tidak sukakan kanak-kanak dan tak begitu rapat dengan keluarga sendiri. ( Eh aku pon tak rapat dengan keluarga sendiri tapi tak anti pon )

2. lelaki Korporat
Mereka ini agak pendiam dan suka berfikir secara logik dan rasional. Bagi dirinya kerjaya adalah perkara yang paling penting dalam hidup. Dia juga pentingkan kesempurnaan termasuk dalam memilih pasangan hidup.

3. Lelaki Tradisi
Mereka selalunya berpakaian sederhana saja, tidak terlalu kuno atau up to date sangat. Tapi mereka agak suka memerintah orang lain menuruti kehendak mereka. Selain itu, mereka ini sangat bijak mengawal perbelanjaan dan sukakan perempuan yang mampu membuatkan jiwa tenang.

4. Lelaki Keparat
Lelaki ini bersikap ego dan mementingkan diri sendiri, berbeza dengan lelaki korporat yang berfikiran rasional. Lelaki jenis ini selalu memerintah dan memeras ugut sesiapa saja dan boleh dilihat di kawasan parking kereta dan tempat di mana kutu rayau selalu berada.

5. Lelaki Play Boy
Mereka ini seorang yang berpenampilan menarik dan up to date.Biarpun kadangkala mereka tu taklah begitu kacak sangat dari segi paras rupa, tapi penampilan mereka buat mereka cukup menawan. Kalau bercakap, memang romantis sekali.
Comments
23 Comments

23 ulasan:

sergeant keroro berkata...

ko yang mane? hehe

aku gabungan semua tu,hahaha :P

Gadis Kecil berkata...

paling tak suka jenis lelaki ke 4!

hahaha

selalu jer jumpe jenis yg gini..

Lieyda berkata...

benci semua laki jenis tu.haha

Bigdaddyz berkata...

lelaki sejati...hehe!

suha berkata...

emm nak lelaki cmne ye..kena pk neh (^_^)

nazirah berkata...

saya tak suka lelaki yang benci perempuan tp macam mana ek lelaki yg anak emak plak? huhu

deeya berkata...

lelaki yang kuat makan takde ker ?? saye sukeeee ! =)

Norazlin Nordin berkata...

na lelaki k-pop~ hahah

GaRy™ berkata...

aq kategori kelima kot... hahahahaha...

diana amin berkata...

wow lelaki tradisi 0.o..
tapi cam suker lelaki korporat jew. smart ngn pakaian seragam kerja.hik3

diana berkata...

ada ke yang anti pompuan??
nyah je kot...

shidah2020 berkata...

haha . . pelbagai manusia =.="

eclipsesweet berkata...

lelaki yg jenis macam seth tan ada x?? haha ^^

Aida Rawr berkata...

yang ke5 tuh sangat menyakitkan hati . >.<

whitelover berkata...

saya lelaki sejati haha

si para para berkata...

err tak masuk senarai..

Fathiah Hamim berkata...

kalo pompuan tak suka kanak-kanak, dia anti laki la yea? :D

kiwi berkata...

tertinggal satu. Lelaki fobia dengan manusia. Ciri2 pendiam, nerd, bijak pandai, tapi bila jumpa orang gigil2. :P

Kei Seichi berkata...

xde pon ciri2 macam aku?
aku unik kot?hahaha...

misscha berkata...

yang pastu tiada lelaki seperti seth tan....(nora elena)

btw, jemput singgah n follow blog misscha.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/

p/s: follow u..

Abang Long berkata...

Lelaki tulen bang...huhu

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara.html

cucu umie berkata...

okay, ayie semua memang xad dlm senarai tu..hehe

org lemau masuk angin... berkata...

ok korang bijak teke laki ape nie...
lelaki anti perempuan + mementingkan kesempurnaan + suke memerintah org lain ikut kehendak dier +pentingkan diri sendiri + penampilan menarik n upto date......
maksud aku campurkan sume laki2 kat atas.....
haaa laki jenis ape????

 
Related Posts with Thumbnails