Rabu, 15 Jun 2011

Janji Melayu Jugak

Memandangkan Sergeant Keroro buat entri pasal Janji Melayu, maka aku pon nak buat juga la satu entri pasal janji ni. Terima kasih Sergeant Keroro kerana bagi aku idea untuk menulis pada malam ni.

Kawan : Eh minggu depan jom kita pergi tengok wayang. Cerita best wooo

Aku : alrite no hal.

*** Seminggu kemudian telah tiba

Aku : eh nak pergi mana ? balik dah ke ? ari tu ajak nak pergi tengok wayang.

Kawan : Cerita ape ade kat wayang ? Bosan la duk sini lama2 takde benda nak buat.


Perghh sekali dia tanya aku pulak cerita ape ada kat wayang baaiii.. Memang terbaik la bro.. Lu memang best . Best bro kawan dengan lu. ha ha kalau korang ada kat tempat aku, agak2 ape yang korang akan cakap atau buat ?

Benggang ? marah ? Nak maki ? Semua ada dalam satu pakej yang cukup lengkap. Cuma tunggu masa je nak laksanakan kerana setakat ni aku masih boleh sabar. Tapi sabar aku bukan sabar sangat pun. Sikit-sikit tu boleh la tapi kalau lebih-lebih tu memang sah hilang sabar.

Haaa ni cerita aku. cerita sergeant keroro kat atas pun boleh menyirap darah juga kalau baca. Kalau nak tahu sila la klik link JANJI MELAYU .
Comments
16 Comments

16 ulasan:

ZORA berkata...

hahaha..kalo zora la jdi kamu..zora sound je..ekekeke...

pnah gak kene macm 2..org mcm ni mmg panas la..patut kene pngkah je..hahaha

ZORA berkata...

hahaha..kalo zora la jdi kamu..zora sound je..ekekeke...

pnah gak kene macm 2..org mcm ni mmg panas la..patut kene pngkah je..hahaha

syaimz berkata...

jangan pulak aku mengajak ko sudah,

aku dah la selau berjanji melayu

sergeant keroro berkata...

pergh!!

yang ni macam haram jugak, cakap tak serupa bikin.

beria ajak, pastu blur.

sumbak parok.

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

uish , janji melayu jugak ..

kotak bulat berkata...

ni mmg selalu jadik..dy yg ajk kua..pastu dia yg xnak kluar..

cucu umie berkata...

haha..kalau ayie memang xboleh terima bro..boly plak dia ckap cerita apa?? peghhhh, memang xley sabar..haha

kiwi berkata...

memang panas la orang macam ni. sabor jela

NuSaNa NoSa 91 berkata...

klu keen, ngan org2 camni, mls dh keen berjanji.. wat sakit hati je.. huhu~ >.<

Freaky berkata...

ahaa baru nampak keen. lama menghilang :)

DonutVanila berkata...

Sabor jela bro..HIDUP MELAYU!!! hahaha

Muhammad Khairul Fahmi berkata...

melayu oh melayu....

diana berkata...

sah la tu ajak2 ayam masak merah je...

Syuxer berkata...

"ajak-ajak ayam"..perghh..nanti ko bawa ayam..kalu dia berjanji..ko bawa ayam sekali..suh dia ajak ayam tuh..bagi sinis sikit heheh

aaa..pasni xyah la berjanji dengan dia lagi..bukan semua geng kita camtuh..heheh

mas saari berkata...

suruh dia ketuk ketampi 3000 kali!
geram tau ngan org camni..

suha berkata...

org sabar selalu nmpk ensem tau (^_^)

bagus x cara pujukan neh?haha

 
Related Posts with Thumbnails