Khamis, 2 Jun 2011

Gila Stylo Ah

Korang minat cerita korea tak ? tak minat ke ? Alaaa tipu la tu, pada hal fanatik gila dengan cerita korea kan. Siap ada gambar dan poster lagi duk tampal kat dinding lepas tu siap berangan lagi kalau dapat kekasih hati macam mamat korea. Tak cukup lagi dengan berangan, bagi yang dah ada pasangan pula mahu kekasih mereka kelihatan seperti artis korea.

Haaa bagi yang nak jadi macam artis korea atau nak pakwe dia kelihatan macam artis korea, korang kena la bagi baju ala-ala artis korea pakai kat mereka baru la nampak sebijik macam orang korea. hua hua hua. Meh sini aku nak cadangkan tempat untuk lihat koleksi baju korea. Jom lawat link kat bawah :

Bond of Excellence

Waaahh gila stylo baju dia. Macam artis korea pulak kalau pakai ni.

Cool dan stylo :D

Haa tunggu apa lagi ? pergi la serang link kat atas tu. Boleh tahan juga design yang ada kat blog tu.

p/s : Kepada yang Follow yang lupa tinggalkan link tau. Mahu capai target 100 follower seminggu :P



Comments
12 Comments

12 ulasan:

diana berkata...

alahai..
besor mana je la kaki boleh masuk seluar besar tu..
kerempeng je la...
heheheh..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

memang stylo ah . hahaa . yang tak boleh tahan , tang posing tu . menghidupkan lagi . eheh ;)

Khairil berkata...

best and stylo tu!! sesuai untuk dipakai ketika malam atau musim hujan....

Siti Safiyyah berkata...

erk korea? haha. ss ade ramai kawan2 yg minat korea. nasib ler dapat kawan camtu. huhu

blackroses berkata...

memang stylo..akakpu suka

Srikandi Cinta berkata...

Waahhh.. nie tak silap kne jdi artis korea btol2 plak hahaha..

Stylo hbs la

rafiq berkata...

stylo stylo.
macam bapok sikit.

aku baru folow kau. arap2 tercapai terget kau!

Belog MTT berkata...

MTT ada kawan yang taksub gila dengan korean style..HAHA sampai kan awek pon nak cari muka ala ala korean gak..

syaimz berkata...

aku dah order baju aku.insyaAllah sampai besok.yeaaah

Hisyan berkata...

Pergh! Cool gila babas ni. tapi sekarang ni musim kemarau, tak kan nak pakai sweater

sergeant keroro berkata...

stylo gak, ko belanje aku la :P

Jijimon berkata...

isk3 tharu siot..
thanx freaky ^_^
realy apreciate it..
100 folower smggu??
bleyh2 aku ssuport ko heh heh^^

 
Related Posts with Thumbnails