Sabtu, 25 Jun 2011

Gggrrrrr

Bangun pagi tadi dah bunyi bising budak2 nakal duk gelak dalam rumah. Tak cukup gelak lagi, mereka masuk dalam bilik aku tidur siap main gelak ketawa lagi. Aku yang tengah tidur memang panas la dengar budak2 duk gelak dalam bilik. Terus aku sergah sampai bergegar satu rumah. Budak2 nakal tu pun terus lari beribut lepas kena sergah... gggrrrr

http://www.laymark.com/i/o/09.gif

Petang ni ada majlis bersanding tapi aku langsung tak minat nak tengok orang sanding. Haih tak tahu la apa kena dengan otak aku. Semakin dewasa, semakin malas nak hadiri kenduri kahwin. Mungkin dah bosan sangat dengan semua tu ditambah dengan sifat kekok aku dalam pergaulan.

Kebelakangan ni pun aku takde idea sangat nak tulis dalam blog. Nak kata rehat tak cukup, rasanya aku tak penat pun. Mungkin suasana yang tidak seronok untuk bagi aku idea update blog. Mahu perah otak dulu untuk korek idea :D
Comments
10 Comments

10 ulasan:

fatin syahirah :) berkata...

sama :) kadang kadang mula rasa fed up bila parents paksa ke kenduri kahwin. kononnya nanti boleh kenal sedara mara =.=

aku tak suka bila pergi kenduri. ehh, dah besar fatin ni. ingatkan masih sekolah. demm -.- bila nak kawen ? errr.

zarulfarhana berkata...

xda mood ja..
garang gak la nie..

nawal addina berkata...

garang nya -.-

Amiirah-Cassan berkata...

hahaha ceannye kena kacau masa tidur, kebanyakan lelaki mmg xsuke kene kacau masa tidur. i pon same , hahaha apa lagi kalau orang gelak2 , pergh ! hohoho diorang kuar uh, awak ada slam the door tak ? hihi

Abang aku berubah :(

sergeant keroro berkata...

hehe, aku pon kurang bergaul gak.

bab sosial ni fail T.T

Aman Ibrahim berkata...

Aman pown x suke, depends sapa yg khawin hehe..

blackroses berkata...

patutlah lama tak nampak firdaus post entri baru

HAFIZAL berkata...

sabar lah...nanti lu akan lalui juga...

alif ismail berkata...

sayangnye kaLo x gi kenduri kawen.. leh makan free... jimat dah duit...huhuhu...

Cek's Zaitun Othman berkata...

hehe..yang penting mk free,.lagipon org dah pggil..pi je la..bila masa kita pulk..kita pulak memerlukan diorang..

 
Related Posts with Thumbnails