Isnin, 13 Jun 2011

Formspring

Pernah guna Formspring tak ? Ape dia .. x kenal ape tu formspring ? Formspring adalah laman sosial yang mana kawan-kawan atau orang lain boleh bertanya pelbagai soalan kepada kita. Kita pun boleh tanya soalan kepada orang yang kita nak kenal dengan andaian boleh korek rahsia individu tersebut. Ha Ha biasanya soalan yang panas kat formspring yang menyerang gadis2 cun adalah :

- Awak dah ade kekasih ke ?

- Boleh tak saya nak kawan dengan awak ?

- Boleh minta no telefon tak ?

- Awak asal kat ne ? study ane ?

Dan pelbagai jenis lagi soalan yang belambak kat Formspring tu. Tapi formspring aku dah lama tak aktif sebab takde orang tanya soalan kat aku dan aku sendiri pun tak tahu nak tanya soalan apa. Kiranya awal2 je la hot benda ni tapi sekarang dah sejuk dan tak ramai sangat yang guna.

Yang sentiasa bertambah jumlah pengguna adalah Fb dan juga Blog yang mana setiap hari dan setiap masa pasti ada ahli yang baru. Haihh Blog.. Oh bestnye blogging walaupun selalu kering idea dan tulis benda yang merepek :D

p/s : Blog aku makin berat ke nak loading ?
Comments
21 Comments

21 ulasan:

EYFAalias berkata...

dah lama xbukak FS. ehehe

syaimz berkata...

rase macam nak delete je formspring aku tu...menyemak je dgn soklan2 pelik

EiZaRaZiErYa berkata...

zie la 2..antre yg xde FS..uhuhu..
xmint la pulak nk ade..xtw nape..huhu..urmm..mjwb persoaln loading 2...xpon...blog ni lah..antre yg pling cepat bkak b'bndg yg laen~ sbb 2 zie suke mlkt at cni~ entry pon best~ (bukn bodek eh..jjur ni..)

wink3 >_<

Wyna Nubies berkata...

As Salam,

tak pernah guna pun..haha~lgpun da xramai blogger guna benda tu.kan?..

p/s :blog ni yer?ringan jer rasa..bleh lambung2 lg tuh..haha~

Adeela Oh Lala berkata...

sehari sepuloh kali nohh update!

Syuxer berkata...

aku x pernah lagi guna formspring neh..:)..

emm blog ko okey je bro..:)

Cik Teddy berkata...

tu ar..ade je soklan pelik2..dh buang dh..hihi

sergeant keroro berkata...

aku pon lame dah tak bukak, tak best sangat :P

hehe

ok jek, aku rase lagi berat blog aku kot XD

Freaky berkata...

eyfa : sama la :D

syaimz : aku pon. menyemak je FS tu

eiza : wah thanx banyak2

wyna : jangan lambung.. kesian blog ni

adeela : haha 20 kali la

syuxer : hehe thanx bg komen bro

cik tedy : :)

kotak bulat berkata...

tak pernah guna la FS tu..heheh..
mcm tak perlu je..

Freaky berkata...

kotak : memang x perlu pon.. haha

keroro : thanx keroro

Fyqa berkata...

xreti guna FS. huhuhuhu

*blog xbrat la ;)

diana berkata...

akak ada formspring..
tapi lupa id dan pasword..
cmana nak buat tu ye??

brat2104 berkata...

xtau la berat ke x.. macam lambat loading.. tp maybe streamyx aku kot

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

tak ahh . Tia bukak blog ni ringan je pun ;)

wadud@duad berkata...

aku pon pakai gak.. :D

Hanis Atikah berkata...

hahahaha... formspring den pn dh lma x gne..

GaRy™ berkata...

erk...x pernah guna..& x kan guna kot...

lambat load?.. x der la...besa je...

k a k L a m p berkata...

aku sume oade.. pakai jerk tatau hahahha

siti kektus berkata...

x pernah terlintas nak buat formspring tu, macam xde function sgt je, hukhuk

syrupmasin berkata...

haha..lame ta bukak formspring doe :D

 
Related Posts with Thumbnails