Isnin, 27 Jun 2011

Entri Kosong Je

Amboi kalau buat entri pasal kahwin dan perancangan selepas kahwin, memang ramai yang bagi komen dan terus dapat sambutan. Heee tapi tak boleh la selalu duk sembang pasal kahwin je. Nanti tak seronok pula kerana perkahwinan hanya sembang melalui blog je. Sepatutnya kena ada pengalaman sendiri berkahwin. :P

Esok mak dan ayah aku kena pergi kerja kerana pada hari ni mereka dah ambil cuti. Pantai timur kan sepatutnya bekerja pada hari ahad jadi mereka ambil cuti pada hari ni kerana menghadiri kenduri kahwin sepupu sejak hari jumaat hari tu. Cakap pasal kerja, aku sendiri masih tidak bekerja dalam musim cuti ni.

http://www.laymark.com/i/o/23.gif

Kalau kerja rumah tu ada la buat juga pada tiap hari macam menyapu rumah, vaccuum karpet, mop lantai dan kemas segala isi rumah yang ada. Buat masa ni aku sangat malas nak kerja dan sangat malas nak keluar rumah sehingga kekasih aku menganggap aku mengalahkan anak dara.

Heii !! suka hati la kalau tak nak keluar rumah pun. Kalau keluar rumah, nanti kulit jadi hangus kerana cuaca sangat panas kebelakangan ni. Aduss nampak sangat aku ni lelaki yang mengada kerana tidak boleh kena cuaca yang panas. Ok lupakan semua tu, saja aku nak mengarut sikit dalam entri ni.

p/s : Mahu jalan2 dan lawat blog yang selalu berkunjung ke blog aku :)
Comments
16 Comments

16 ulasan:

nawal addina berkata...

waah ! rajinnya dia ;)

alif ismail berkata...

takot tebako kuar rumah ye???hehehhe....biasalah lelaki zaman sekarang mementingkan penampilan... hehehehe..

syaimz berkata...

awwww, sangat sesuai jadi suri rumah lah freaky (:

kiz berkata...

Mr.Mama ....

cucu umie berkata...

rajinyer dia bt kerja..haha ayie dh 2bulan dekat rumah just tolong abbie and umi bt perniagaan jer..hoho bytw, siapkan abis baaca novel 15 naskha..kehkeh

TYNTHA LANA berkata...

hang memg ngada freaky, tgk kulet poteh melepak pun tahu dah,ahahahaha. gurau je,hehe

kotak bulat berkata...

hehehe..takut kua rumah plak ye. :P
rajin plak mgemas ..

Amiirah-Cassan berkata...

freaky, haha tak yah keja , dok umah je , kemas rumah , kemas ruma saya sekkali boleh ? hehehe

GaRy™ berkata...

x payah keja.. rilek je~... karang kat uni kena pakai otak lak.. hehehe..

sergeant keroro berkata...

haha, jom keje kat bandor ganu. XD

Mawar Berduri berkata...

aku rasa ko dan aku sama..

terlama duduk rumah..

JR Online berkata...

JR suka suasana di luar rumah...joging dlm panas

Atiqah Sa'ahiry berkata...

rajin.ayie..

wahh... tiru lah mop rumah..kemas lantai..weee

mas saari berkata...

takpe dik...walaupun entri kosong tapi kalau pembaca dah suka baca blog kita diaorang tetap akan baca dan komen!

akak pun tak suka keluar rumah sgt sekarang sbb cuaca sgt panas..

Fay berkata...

duduk umah jd bibik la freaky.. haha

suha berkata...

ini kosongkah?(^_^)

 
Related Posts with Thumbnails