Selasa, 28 Jun 2011

Comel Gila Doodle

Kalau waktu malam aku suka sangat blogwalking kerana ramai yang buat entri fresh. Tak kisah la entri best atau tidak kerana aku suka masuk blog orang dan skodeng mana yang patut. Kalau jumpa yang menarik, aku cuba kongsi di blog aku dan malam ni aku jumpa sesuatu yang comel dipanggil Doodle. Jom tengok kat bawah :
Aku suka yang nombor 2.. tapi kenapa mata dia macam menangis je ?

Doodle ni aku curi kat sebuah blog kerana aku tengok sangat comel. Jadi kalau ada sesiapa yang nak minta tolong untuk buatkan Doodle, boleh la lawat ke blog di bawah ni ye :
Comments
25 Comments

25 ulasan:

cucu umie berkata...

yang no. 2 boleh tahan ah comel

syarifahsidrus berkata...

doodle nangis ke tu?

aremieroul berkata...

he3..thnks firdaus,..^^ like3...btw, yang no 2 tu ustazah sikit..menangis sebab dia syang ALLAH lebih..he3..[apa2 jerk lah..] ha3.. ^^ thnks tau..^^

Yunn Sarah berkata...

comeyy nye .......

Amiirah Cassan berkata...

blog dia cute lah , cam pompuan , kekeke ^___^ comel :)

nurAMALLINA berkata...

Comelnyaaa :D

Montel macam freaky. Hahah! Gurau. :)

sergeant keroro berkata...

doodle memang comel XD

NuSaNa NoSa 91 berkata...

skrg ni musim org gila ngan doodle.. ^_^

Azie Azman berkata...

azie pun suka..comel kan?
tapi tak reti nak buat =(
sedih je..huhuhu

yatie Awang berkata...

sedihnya tengok doodle menangis...

kiz berkata...

apa sebenarnya fungsi doodle ni..tak paham den..?

myra yusreena berkata...

haha..comel2..!

Freaky berkata...

kiz : doodle ni macam avatar la yang menggambarkan diri kita

fieha berkata...

comel..teringin nk buat tp x reti :)

JR Online berkata...

memang comellll...

TeAqArH berkata...

doodle ke2 tu baru lepas kupas bawang agaknye...

diana berkata...

dua2 comel..:)

GaRy™ berkata...

yang first tuh comel giler!!!

Bella Bell berkata...

perghhh.. gila cute doodle dia... hahahhha!!~


freaky tak rasa nak buat doodle jugak ke? :)



^^

Freaky berkata...

bella : pernah tempah tapi x tau dah camana skang. hahaha

Qaseh Qhaleef berkata...

ape fungsi doodles ni?....

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ni bukan doodle biasa . ada mesej yang nak disampaikan :)

aremieroul berkata...

he3..btul3..^^

siti kektus berkata...

doodle, doodle, dodol~ ahaks! :p

♛ Azie Azra ♛ berkata...

comeyyyyyy! firdaus suh la dia buat doodle lelaki plak. heee

 
Related Posts with Thumbnails