Rabu, 8 Jun 2011

Cerita Blogger

Ehh nak tahu tak yang senarai blog yang baru dah siap pukul 9 tadi. Jadi apa kata anda lawat dan follow mereka dengan klik kat SINI .

http://www.laymark.com/i/o/94.gif

Lepas aku dan Sergent Keroro balik daripada pantai pada petang tu, waktu malam sekali lagi Sergeant Keroro ajak aku untuk lepak kat satu kedai makan yang ada buat karaoke. Aku pon setuju je la tapi kali ni aku ajak lagi 3 orang untuk lepak bersama. Kalau aku dan Sergeant Keroro je yang lepak mana ada feel, kang ada kata kami Gay pulak. Haa 3 orang lagi yang aku ajak tu adalah Keen, Kotak Bulat dan Kei Seichi.

Lepas ambil 3 orang tu, kami ber 5 pon menuju ke kedai makan yang diajak oleh Sergeant Keroro tu. Setibanya di sana, kedai itu sangat meriah dengan alunan muzik yang agak bising dan memekakkan telinga. Kami ber 5 cadang untuk duduk di kawasan luar je supaya takde la bising sangat untuk kami bersembang.

Masa kami tengah syok sembang, tiba-tiba ada orang dendangkan puisi. Kami semua jadi hairan la kerana tadi bising dengan karaoke tapi sekarang bunyi puisi pula. Bila di skodeng dengan teliti, rupa-rupanya yang sedang dendangkan puisi tu adalah Penulis Senja. ha ha ha Penulis Senja buat puisi kat tempat karaoke pulakkk. Tapi puisi dia memang indah dah sangat best untuk dengar.

Lepas habis berpuisi, Penulis Senja datang kat kami dengan muka yang sangat riang. Keen dan Sergeant Keroro sibuk bertanya soalan kepada Penulis Senja manakal Kei Seichi, Kotak Bulat dan aku sedang layan lagu karaoke. Lepas habis makan dan perot pon dah kenyang, kami ber 6 pulang bersama untuk mengadap blog masing2.

p/s : ni rekaan je
Comments
14 Comments

14 ulasan:

sergeant keroro berkata...

hahaha. nice!

nak gi mane pulak esok hari?

cucu umie berkata...

haha..ayie ingt mcm betol2 jer..tpy serius ker btol nie yg baba malam tu..wkaaka

Kei Seichi berkata...

hahahaha...
pasni pegi maen boling plak..haha

sue perbs.. berkata...

kisah benar ke rekaan ni?? huhu..

Rizwan Ewan berkata...

nak ikut!!!!!!!! (^_^)

wadud@duad berkata...

asal ko tak bagi puisi korang lak..:D

kotak bulat berkata...

yeah! nak karaoke lagu ape lagi pasni?

kotak bulat berkata...

yeah! nak karaoke lagu ape lagi pasni?

Azie Azman berkata...

azie dah konfius dah ni..
cerita betul ke rekaan?
hehe..blurr kejap malam ni..

yatie Awang berkata...

wah...kuat berfantasi ni haha

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

citer betul ke firdaus ?

Freaky berkata...

citer tipu laaa.. adoiii

diana amin berkata...

cis ingt betol... baru nk bg citer neg 5stars ..haha

kiz berkata...

senyum2 je baca..nice

 
Related Posts with Thumbnails