Selasa, 7 Jun 2011

Cerita Blogger Lelaki

Haiyaa pukul 11 tadi senarai baru blog yang ke 59 hingga 68 sudah keluar tau. Nak tengok blog mana yang sedang disenaraikan sekarang, dan juga nak skodeng header menarik daripada mereka ? Jom klik sini .

http://www.laymark.com/i/o/91.gif

Pada satu petang yang indah, aku bersama Sergeant Keroro bercadang ke pantai untuk mencuci mata. He he biasa la, kami kan budak lelaki yang nakal jadi niat pun nakal juga la apabila ke pantai. Perjalanan selama sejam untuk ke pantai terasa begitu sekejap kerana Sergeant Keroro memandu pada kelajuan 200 km sejam.

Setibanya di pantai, kami berdua meronda-ronda untuk cari parking kereta yang sesuai. Tiba-tiba, kami ternampak seorang kawan yang femes berada di tepi pantai bersama seorang awek yang sangat cun. Kawan kami yang dimaksudkan itu adalah Syaimz Hebatz.

Waahhh begitu mesra sekali Syaimz Hebatz bersama kekasih dia yang sedang berkelah di tepi pantai. Tapi kami tak bercadang untuk tegur dia kerana tak mahu ganggu pasangan yang sedang berkelah itu. Kami cari tempat yang best di tepi pantai untuk melihat keindahan laut dan juga awek-awek yang ada kat situ.

Sedang seronok duduk lepak di tepi pantai, aku menerima satu panggilan daripada JR. JR tanya aku dan sergeant keroro ada kat kawasan mana, kerana JR pon berada di kawasan pantai yang sama. Aku dan Sergeant Keroro hairan macam mana JR boleh tahu kami ada di pantai ini. Setelah beritahu lokasi kepada JR, dia datang ke tempat kami dan melepak bersama kami sehingga la pada waktu petang.

p/s : Apa motif aku buat cerita merepek ni ?
Comments
10 Comments

10 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

apa motif Tia nak tau sambungan cerita ni ? huhuu

syaimz berkata...

haha,ni mesti ade misteri pelik disebalik cerita ni.haha

Belog MTT berkata...

Jom join segmen !

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/segmen-dia-selalu-support-blogger-baru.html

Cikgu Fikri berkata...

huhuhhuh...
tetiba timbul motif plak ae?
takpew...
merepek pun janji ada mesej..
er, ada msg ker?huhuhh :)

maCy berkata...

er.. whts this? kinda bz da ta update musim ape para bloger sekrang. huhu

sergeant keroro berkata...

haha, kita nak gi cuci mata kan kat pantai XD

Cik Teddy berkata...

bkn maen smangat kawe bace tp kawe pon x pahe jugok..hihi
kecek kelate siket..

Lieyda berkata...

ala ni msti bersambung ni kan

deeya berkata...

orang laki kalau dah melepak , huh ! kemaen tak hengat dunia . haha !

CikAizA berkata...

hahahha... aiza ni beria lah baca... hampeh... hahahah..

buat lah endingnya... hehehehhe

 
Related Posts with Thumbnails