Selasa, 7 Jun 2011

Botak Makan Tong Sampah

Ya Allah , anda semua masih tak menjenguk senarai blog yang baru 51 hingga 58 ? Kenapa anda masih bazirkan masa anda di sini lagi. Meh cepat usha yang aku bagi kat tepi ni dengan klik kat SINI . Kali ni header mereka penuh dengan warna :D

http://www.laymark.com/i/o/117.gif

Haa tajuk entri pasal botak makan tong sampah. Anda semua ada tengok tak cerita Juvana kat tv3 tadi ? Best kan episod tadi apabila tengok botak kena serkup dengan tong sampah oleh budak tu. Ha ha ha nak tergelak pula aku tengok aksi macam tu. Kesian kapten botak dimalukan oleh seorang budak apabila kena serkup tadi.

Dulu masa sekolah menengah dalam form 2, aku pernah tengok juga budak form 4 yang bergurau sesama mereka dengan ambil tong sampah dan serkup kepala kawan dia. Habis segala debu dan sampah sarap melekat atas rambut dan badan kawan dia yang kena serkup dengan tong sampah tu.

Aku yang tengok aksi tu memang nak pecah perot gelak tapi tak berani la pula nak gelak kuat. Kang tak pasal-pasal aku pula yang kena serkup dengan tong sampah. Adooiii scene dalam cerita juvana tadi betol2 buatkan aku teringat kenangan macam tu kat sekolah...

p/s : Daim ? cakap awak dan saya... erkkk rasa pelik bila laki cakap sama laki camtu
Comments
14 Comments

14 ulasan:

JR Online berkata...

Nasib baik kepalanya botak, kalau rambutnya banyak tentu susah nak cuci...2 botol shampoo pun belum tentu dapat cuci sampah di kepala...

sergeant keroro berkata...

macam pondan je cakap saya awak dengan laki. haha

weh, aku dah letak link. tadi lupe. siyes lupe. huhu

kpah k-poh berkata...

dah tengok tadi...Botak memang nak kena ni..geram betul..

amna berkata...

tak sempat tengok juvana arini..
kn ke sedap kalau kena serkup dgn tong sampah yang penuh air busuk. haha

Jijimon berkata...

botak??
nyirap tol ngn dak botak tuh
hish~

suha berkata...

cik suha suke laki ckp "awk,sy"..so sweet (^_^)

bungaitucantik berkata...

huhu..yana xtengok tp mak yana de cite gak td coz arini punyer mmg klaka n bez~ sedihnyer xpt tgok! suker tgok zahiril~

Luq At Your Words™ berkata...

hahatek sempat nk tgk td..tgk dkt tonton pn jd la..hehe..lwk gle tgk..

syaimz berkata...

botak itu cool! (:

diana amin berkata...

sy awak.. plik gak ar laki ckp camtu.cam ckp ngn awek jew.haha

taliff berkata...

Teringat zaman sekolah dulu, takderlah menserkupkan tong sampah dekat kepala, tapi men"jahanam"kan harta sekolah adalah. Ehhh, itu dianggap juvana jugak kew? wakakakaka

Cik Teddy berkata...

ske tngok daim..muke innocent^_^

GadisKecil berkata...

mesti next episod botak planning nak kene kan budak kecik tuh..hahahaha

singgah dan follow! nice blog :)

Siti_Cnt berkata...

saya suka lelaki cakap awk saya !
hahahaha , comel lah daim ckp gitu
:p
lalalala

 
Related Posts with Thumbnails