Selasa, 7 Jun 2011

Blogging itu Aku Suka!

Tepat waktu tengah hari esok, senarai blog yang ke 59 hingga 67 akan keluar. Tapi itu cerita tengah hari esok, cerita malam ni apa kata anda lawat senarai blog yang dah disediakan. sambil tu boleh skodeng header mereka juga. Jom klik SINI .

Untuk Info, sila Klik SINI .

Aku suka blogging kerana rasa sangat puas apabila dapat menaip dan publish entri di blog. Suka juga baca cerita-cerita yang best kat blog orang lain.

Blog SyaimzHebatz akan review blog yang menyertai. Jadi jom la join juga :D
Comments
12 Comments

12 ulasan:

aza berkata...

yeahhh..sama la mcm aza jugak..
:)

aza berkata...

yeahhh..sama la mcm aza jugak..
:)

sergeant keroro berkata...

dah join!! XD

penaberkala berkata...

tq singgah bw kat blog
bila giliran blog gua?

diana berkata...

dengan berblog kita boleh meluahkan apa saja..
kalau nak meluah tanpa batasan guna je anon..
tengok!!betapa bestnya berblog..
heheheheh

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

blog , blog dan blog .. hehe !

Freaky berkata...

oit tdooo

syaz@rozelt berkata...

header blog die smart!hehe

JR Online berkata...

Jgn simpan apa yg terpendam, kelak ia merosak badan. Ayuh terus menulis lagi!!

ieda berkata...

haaaaaaaaa barulah boleh dpt BW .. windu kat blog ini jugak ! :))

EiZaRaZiErYa berkata...

dtg singgah dr syaimzhebatz~
dah follow....mind 2 follow me back~ wink3 >_<

syaimz berkata...

dah finalise dah freaky.di sini ye

http://syaimzhebatzlistz.blogspot.com/2011/06/segmen-blogging-itu-aku-suka-list-1.html

 
Related Posts with Thumbnails