Khamis, 9 Jun 2011

Blogger Hensem

Sebelum baca review mengenai blogger ni, apa kata anda lawat dulu senarai blog yang pukul 9 malam tadi. Lawat dan follow mereka dengan klik SINI .


Nampak tak header kat atas tu ? tuan punya header ni seorang blogger yang hensem tau. Eh mana boleh puji blogger, nanti syok sendiri pulak dia ni. Ok blog dia ni ada style sendiri tau. Cara penulisan entri, hiasan blog, sume tu ikot kreativiti dia tersendiri.

Rajin tak dia ni ? Yang tu tak payah di pertikaikan la. Entri pon banyak kali dipost dalam sehari dan dia ni pon salah seorang pengomen yang tegar. Eh betol ke ayat PENGOMEN tu ? Ahh lantak la. Dia juga rajin blogwalking ke blog aku dan selalu bagi komen kat blog-blog lain. Nak tahu siapa dia ni ? jom support dia dengan klik link kat bawah ni :

Comments
11 Comments

11 ulasan:

kiwi berkata...

jom terjah. zassss

kotak bulat berkata...

errr~ kb jeles lagi... *dgn laki pun nk jeles ke?*
nak pergi marh dia!

sergeant keroro berkata...

hahaha,jom terjah!! XD

*padahal member aku kat UTM*

syarifahsidrus berkata...

jom pergi melawat..wee~~

Srikandi Cinta berkata...

Oh, kenal2 mmg dak rajin, hee~

kartun boleh buat kita lupa masalah

JR Online berkata...

Memang konpem hensem!!

rafiq berkata...

ingat nak puji aku tadi..

cucu umie berkata...

okay..jom terjah..ayie xpernah pergi blog dia lgi..hehe

ieyza afieyna berkata...

nak g usha la ensem ke tak. hee :P

SaYraH WonDerLanD berkata...

ingat nak rekemen blogger hensem tu kat aku..wakakakakkakak

syaimz berkata...

YEAAAAAH,JOM GI TERJAH!!! aih...blog sendiri rupa2nya :P

*freaky,you're the best! thank's for the great excellent review! (:

 
Related Posts with Thumbnails