Selasa, 21 Jun 2011

Blog Tak Best

Dalam bas takde la sejuk sangat kerana aku travel pada siang hari. Kalau travel malam, memang sweater pun tak dapat panaskan badan, kena ada api kat badan baru boleh lawan sejuk air-cond bas ekspres ni. Eh Eh mamat tu buka laptop atas bas la. Gile poyo mamat tu. Eh laptop aku, suka hati aku la. ha ha walaupun travel, blog tetap tak boleh tinggal. Memang aku dah ketagih tahap kritikal kat blog ni.. gggrrr

Ape bestnya buat blog ? Buang masa je sembang benda kosong yang tidak berfaedah. Dah la buat entri tidak berilmu lepas tu syok sendiri bajet entri best. Kalau sembang dengan orang tak minat sesuatu perkara tu, memang jawapan dia selalu membantah la jawabnya. Jadi tak payah pedulikan sangat dengan orang macam tu dan buat je kerja yang kita suka.

http://www.laymark.com/i/o/11.gif

Orang kata entri tak best ? biasa la tu. Jangan duk ikut orang sangat. Tu kan blog kita jadi tulis la ape yang kita rasa nak tulis. Tapi kalau ada terima kritikan yang membina, apa salahnya tambah garam dan gula sikit dalam entri supaya jadi best. Kalau tak best lagi, tambah la ajinomoto sikit. Tambah sikit je, jangan banyak sangat nanti orang muntah pula nak baca. :D

Kalau kecewa juga dengan blog kita yang takde pengunjung, cuba tanya kawan-kawan ape yang kurang kat blog kita ni. Entri panjang sangat ke, Blog berat sangat ke, atau memang semua tak elok. Bila tanya kawan-kawan, baru la dapat tahu mana kelemahan yang ada pada blog kita. Jangan takut atau malu kalau dapat kritikan. Kritikan tu untuk bantu blog kita sebenarnya, jadi kalau sesuai, ikot la nasihat yang memberi kritikan tu :)

p/s : Duk dalam bas banyak pulak idea.. =_=
Comments
11 Comments

11 ulasan:

waN Mohd Salim berkata...

hahahaha blog ko best bro

Syuxer berkata...

blog ko sempoi..:)..coz itu aku selalu datang..

jaga elok2 laptop tuh..

mushroom berkata...

dlm bas sejuk sebab tu byk idea :))

syiela berkata...

idea dtg mencurah2 sbb xde keja nk buat kt dlm bas tu :)

Lieyda berkata...

blog awk mmg best !

sergeant keroro berkata...

blog ko sempoi, best kot.

rase cool jek bace XD

JR Online berkata...

Blog Freaky memang dah sempurna tak perlu tambah haji naik moto (aji no moto) lagi...

NuSaNa NoSa 91 berkata...

freaky.. share la idea nk wat entry sikit kt keen.. heeee~ ^_^

kotak bulat berkata...

hehehe..ramai pemint tu yg sokong blog ni best.. :)

mas saari berkata...

akak suka baca blog freaky...rajin update!

akoo berkata...

ko kwn akoo kan..?
cube bgtau ape yg kurg kat blog aku..
hee

 
Related Posts with Thumbnails