Khamis, 2 Jun 2011

Blog Makhluk Asing


Dalam banyak-banyak blog yang ada, semuanya manusia yang menulis blog. Tapi ada satu blog ni bukan manusia tapi alien yang tulis. Haaa anda semua mesti tak percaya kan yang alien pun ada tulis. Misi utama alien ni adalah untuk menawan dunia yang sedang kita duduki sekarang.

Demi menawan dunia kita yang indah ini ( indah ke ? ) , beberapa rancangan atau dengan lebih tepat lagi dipanggil " Invasion Plan " telah disediakan oleh tuan punya blog ini. Invasion Plan dia memang banyak dan tak tahu sampai bila plan itu akan terlaksana untuk menawan dunia iini.

Cakap banyak pun tak guna, sepak pun tak kena. Adooii !! Jadi kalau nak tahu blog makhluk asing yang aku cakapkan ni, boleh la klik link yang ada kat bawah ni. Entri blog dia pun penuh dengan kualiti dan sangat best untuk di baca. Ye la Plan untuk menawan bumi mesti la kene best untuk dibaca. Kalau tak best, memang takkan dapat tawan dunia la jawabnya.

INVASION PLAN

p/s : Apa aku merepek tak tentu hala ni ?

Comments
8 Comments

8 ulasan:

cucu umie berkata...

yer, aku dah friend ngn dia boleh than kualiti lh..hehe

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ahahahahahaa~ ni alien thp sergeant tau.. bukan calang2 alien~~ ^_^

dreamygirl berkata...

hahaha..itulah pasal..mula2 masuk blog tu rs pelik,macam masuk dunia alien..he2..
name2 widget pon pelik..
tp seb baik tuannye normal..he2..
peace no war -p

sergeant keroro berkata...

hahaha. thanks bro! :D

tak terkata aku ni,terharu.

huhu T.T

rafiq berkata...

baik punya. alien yang cute. keroro punya.

Miss Mirror berkata...

Mahkluk asing? Kalau blog robot ada la sekali Akak "ter"masuk... penat akak chat, rupa2nya dia kata dia cuma robot - semua reply2 dah diprogramkan.

JR Online berkata...

Terbaik punya plan..

nelly berkata...

terharu ....

 
Related Posts with Thumbnails