Selasa, 21 Jun 2011

Blog Aku Ada Reader Setia Tak ?

Bagaimana nak tahu kalau blog kita tu ada reader setia? Kalau kita tak blogwalking dan tak singgah blog mereka, mereka tetap datang ke blog kita. Mereka tak kisah kalau kita tak balas kunjungan pun kerana apa yang mereka nak hanya la membaca apa yang kita tulis. Haa memandangkan aku sekarang berada dalam bas dan tak dapat nak balas kunjungan, jadi kat sini boleh nampak siapa yang sudi datang baca blog aku walaupun aku tak jalan2.

http://www.laymark.com/i/o/03.gif

Tuuu kat atas dah ada jumlah trafik pada hari ni yang menunjukkan jumlah pengunjung walaupun aku tak jalan2 ke blog orang. Alhamdulillah, walaupun takde ramai sangat berbanding blog-blog lain tapi angka tu yang membuatkan aku semakin bersemangat untuk tulis entri kat blog. Apa yang aku mampu lakukan hanya la ucap terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi baca blog aku ni.

Alamak aku dah syok sendiri tak tentu pasal dah. Tak lama lagi pasti ramai yang dah tak minat nak lawat blog aku lagi... =_= iskk sedihnyaa. Aku tak tahu kenapa bila berada dalam bas, banyak pula idea untuk menulis. Mungkin kerana bosan sangat duk dalam bas tak buat apa-apa jadi sebab tu idea datang. Ok la mahu rehat dan tidur kejap. Tiba-tiba je rasa sejok, kalau tidur best ni.

p/s : Terima kasih semua :)
Comments
29 Comments

29 ulasan:

Atiqah Sa'ahiry berkata...

sama2..wee..dtg sini bace entri..saja..

Papa Mifz berkata...

dalam bas luas pemandangan..tu byk dapat idea tuh..hehe

waN Mohd Salim berkata...

aku pembace setia kot

sergeant keroro berkata...

hehe, PS pembaca setia tu...

aku pon nak jugak lah XD

agaknya aku ada tak pembaca setia?? hmmmm

akoo berkata...

same2..haha ttbe~

akoo br je folow blog ni bbrape ari lpas..tp mmg da stat suke ur writing..hee
=)

~HanAlia berkata...

dtg senyap2 bce entri hahah

k a k L a m p berkata...

daus hebat hang. klu aku x p blog walking jawab nyehaaaaaaaa hahah

Ibnu isa berkata...

blog best mesti kami datang punya

Cik Teddy berkata...

on the way nak jdi pmbaca setia freaky..baru knal freaky..hihi
lgpun freaky dh ade dlm bloglist my teddies,snang nk update^_^

cucu umie berkata...

hehe..relax ah bro..incya-Allah ad jer pembace setia lgpon blog banyak bercerita ap2 jer..grenty orng nak bce..kehkeh

Cik Jannah berkata...

blog saya takde lak pembaca setia..hhu

yatie Awang berkata...

tentu ada pembaca setia...

Wyna Nubies berkata...

aS sALAM,

Jnji entri best dan x sombong2..
semua org suka bw blog kita..
peaceee~~ ;p

HAFIZAL berkata...

sy peminat setia...hehehhee

diana berkata...

tak tau la..
tengok tajuk jugak la..
kalau tajuk menarik akak datng la..
tapi kalau tajuk nye kontest atau segmen2 yang akAK Tak join akak tak singgah blog kamu..

GaRy™ berkata...

kirim salam kat akak sebelah yer... hahahaha..
semoga selamat sampai bro..

Gadis Kecil berkata...

Hee. Suka jugak singgah sini and bace entri. hati2 tidur dalam bus tu, jangan smapi terlentok kat bahu org sebelah. tak pasal-pasal turun awal dari bus tu pulak. hihi.

Aman Ibrahim berkata...

sama-sama hehe..

syaimz berkata...

akulah antara pembaca setia ko freakY! haha

Syuxer berkata...

aku selalu ada untuk kamu bro..:)..reader setia ko neh..tahap leftenan kanan heheh

Eja GaNu berkata...

me to ahakk..suka bca n3 kamo..sume best2..kira pmbaca setia lh kn tp jarang komen2 ^_^

shiema sufian berkata...

shiema selalu je jejak -.-'

Amiirah-Cassan berkata...

saya pun selalu baca blog daus, cume jarang drop komen je . hahaha saya suka entry2 daus yang connect dengan pembaca...

Korang BACA ni, DOTA vs Awek

zaty berkata...

singgah sini. nggee~

NuSaNa NoSa 91 berkata...

keen setia pd org2 yg setia je.. sbb freaky setia ngan blog keen, keen pon setia kt blog freaky.. win-win situation, kn?? ^_^

plus, keen suka kat org2 yg peramah dan suka beramah mesra~ ^_^

izyan yasmin berkata...

aku suka jenguk sini :D

anismelon berkata...

freaky..anis setia x..hehehe..setie kan..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

alaa , tapi Tia tertinggal ni . sebab 2 hari buzy yang tak dirancang . grr ;)

epy (jerr..) berkata...

im silent reader jer..haha

 
Related Posts with Thumbnails