Sabtu, 4 Jun 2011

Beli PC, Percuma XBOX

Anda tak terjah lagi ke 8 blog pertama tu ? Kalau tak terjah lagi apa kata tekan SINI dulu dan follow mana yang anda suka. Senarai blog yang ke 9 - 16 akan menyusul pada tengah hari nanti dan malam pula senarai yang ke 17 - 24. Sabarrrr, ada masa seminggu untuk promosi blog kat situ dan aku janji akan letak semua yang join.

http://www.laymark.com/i/o/105.gif

Merujuk kepada tajuk entri di atas, nampaknya Microsoft membuat tawaran untuk memberi XBOX percuma kepada sesiapa yang membeli komputer untuk memasuki kolej. Eh !! betol ke apa aku cakap ni ? Rasanya dah betol kot. Kat bawah ni ada gambar yang mana mungkin berpeluang mendapat XBOX secara percuma jika beli model laptop seperti yang nyatakan.

Perghhh dapat Xbox 360 tuuu.. masyuk2

Rasanya tawaran ni hanya di negara Amerika kot. kat Malaysia tak tau la ada offer free macam ni atau tak. Tapi bole je nak tanya kat kedai komputer yang besar macam di Low Yat Plaza tu.
Comments
4 Comments

4 ulasan:

k a k L a m p berkata...

eh sat xbox tuh mende erk..???

Syuxer berkata...

ceh amerika plak ingatkan kat malaysia..

Malaysia nak bagi free gini??rasanya tak..tapi manala tau kan

sergeant keroro berkata...

lau malaysia buat camni,bapak best nye.

haha XD

pssst,laju follower ko naik. :P

Aretikz berkata...

pergh ~ kalau kat malaysia ada.. konfom mahal laptop tu.. ahakz..

 
Related Posts with Thumbnails