Isnin, 27 Jun 2011

Aku Telah Kecundang

Aku kencundang, aku kalah, aku jatuh tangga, kedudukan aku telah dirampas, aku tak percaya semua ni, aku dah gila. ha ha takde ape pun la. Setelah beberapa hari aku kurang blogwalking akibat holiday trip dan juga kenduri, aku rupanya telah jatuh ke nombor 2 sebagai Pengomen Terdasyat ni blog Azrin Rahim .

Tengok !! aku dah jatuh nombor 2 dengan jumlah komen sebanyak 63 berbanding Rozuan Ismail yang sekarang ni sedang memegang takhta di Blog Azrin Rahim.
Walaupun aku telah kalah di blog beliau, aku akan bangkit kembali merampas takhta yang pernah aku pegang suatu ketika dahulu.

p/s : Apa aku merepek pada waktu petang macam ni ?
Comments
10 Comments

10 ulasan:

shiema sufian berkata...

takpe. nanty laju laju je tekan keyboard ye freaky -.-'

Atiqah Sa'ahiry berkata...

ala..pas ne rajin tekan2 keybord kuat..n rajin mengomen..

Syuxer berkata...

dan aku sendiri sedang mengejarkan wahai freaky hahaha..aku masih ditangga ke 4..dengan mata 51 heheh

sergeant keroro berkata...

haha, aku takde dalam list. camne tu? hehe XD

Amiirah-Cassan berkata...

freaky komen je byk2 , kekeke kasi dua komen satu entri , hehe mcm bls cht lak , miakaka

kiz berkata...

tapi kau tetap pengomen terbaik di blog aku..hehe walaupun tiada ranking..haha

Freaky berkata...

amiirah : haha x bole.. ni bukan chat

kiz : haha thanx kiz

NuSaNa NoSa 91 berkata...

erkkk?? sabo, sabo.. gi komen byk2 tu.. jgn sedih2.. ahahahaha~ ^_^

cucu umie berkata...

kahkah...thnkx show blog ayie..terharu plak..aishhh same jer freaky still the best komenter lol..kehkeh

echaRierie berkata...

persaingan yang hebat !
hehe :D
komen byk2 dlm 1 entri..cpt menang..
miahaha

 
Related Posts with Thumbnails