Isnin, 13 Jun 2011

Aku Tak Kesah

Ehem malam ni takde idea dan otak pon slow sikit, jadi kalau takde idea, aku biasanya aku cuba ulas entri orang lain. Ok malam ni nak ambil entri daripada blogger Senyum-Senyum. Kalau nak tahu apa entri akak Senyum-senyum tu tulis, pergi la klik kat nama blog die :D

Ok sebenarnya setiap kali aku blogwalking dan lawat blog itu dan ini, aku takde la mengharapkan kunjungan balas daripada mereka semua. Tapi kalau ada yang balas kunjungan, terima kasih banyak2 aku ucapkan. Tapi kalau x mengharapkan kunjungan balas, kenapa tinggalkan link di shoutbox atau chatbox juga ?

http://www.laymark.com/i/o/52.gif

Haihh kalau tak letak link kat chatbox, nanti ada la pula blog yang buat entri emosional kata suruh tinggalkan link untuk balas jejak. Kalau letak link, senang la juga orang lain nak datang ke blog kita. Orang yang suka blogwalking, mereka akan klik je mana2 link yang ada tau. Haa dapat la juga faedah kat situ.

Cakap pasal balas kunjungan, kalau ada yang tak balas kunjungan anda. Sila jangan kecil hati sangat2 dan jangan fikir yang bukan2. Fikir positif bahawa mungkin tuan blog sangat sibuk dengan masalah itu, ini dan bla bla bla.

Walaupun aku takde mengharapkan kunjungan balas, jangan la pula lepas ni takde langsung yang masuk kat blog aku. isk isk tau la blog aku ni tak best dan banyak merepek. Blog aku tak best... isk isk sedihnya.. aku update 8 kali sehari pun ada orang tak suke.. huwaa sedihnya

p/s : Yang aku tahu, aku hanya jalan2 di blog yang aku suka dan bagi komen :)
Comments
24 Comments

24 ulasan:

Kei Seichi berkata...

aku pon kadang2 x balas kunjungan..haha..kantoi suda...

kjaharun berkata...

wow!! mcm garang je ^~^
takut la plk..
haha

Luq At Your Words™ berkata...

peh 8 kali sehari? bnyk tu.hehe..jeles2..tp sy pn jrang on9..jd xbleh la nk update 8kli shari..hehe

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

haha ! buat entri howt2 . kompem 24 jam ada pengunjung . ikikikik :)

Syuxer berkata...

gila punye addict sampai 8 entri..wa salute sama lu..:)..

aku pun kadang2 terlepas pandang gak orang yang kunjung tuh..

sergeant keroro berkata...

haha, ben jr :P

betul setuju sangat dengan pe yang ko cakap :D

Nin Fazren Elyana ツ berkata...

wow awesome 8 kali sehari.hee

ghost writer berkata...

komen jugak kat sini walaupun dah komen kat blog kak diana.

benda nih takde aper pun.semkain lama kita berblogging semakin benda nih jadi biasa bagi kita...adat lah,normal lar,standard lar...so ia tak patut diisukan..bukan semua orang punya masa yang banyak.

kiz berkata...

bw setakat yg termampu..

EiZaRaZiErYa berkata...

ahahha...8 kali ke..?? zie pulakk xtw bpe kali sehari..p b'kali2 jgk lah..huhu...

wink3 >_<

A y e s h a Ramlee berkata...

ayesha dah balas kunjungan tau.. hahaha.... betul gak kan, kadang2 rasa mcm 'tak best ke entry aku ni' :)

suha berkata...

cik suha pasti ke sini (^_^)

tikin berkata...

tikin dtg sini tiap kali entry terbaru dipOst..heehe..ske bce entry kt cni :)

syaimz berkata...

hmmm...aku sentiasa dtg lawat ko.haha

vampire's lovex berkata...

haha emo!!

mas saari berkata...

jgnlah sedih...
akak akan cuba singgah sini setiap kali ada entry baru! kalau tak singgah tu maknanya tak sempatlah..hehehee

Fathiah Hamim berkata...

mak aih 8 kali sehari?? aku sekali sehari pun belum tentu. :P

♥CIK IERA♥ berkata...

sgt hebat la dapat update banyak2..sy update tak tentu..ikot pale..adeh.. =)

http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/06/dikejar-mengejar-atau-terkejar-kejar.html

Aziz Syaidahtul berkata...

nah, aku datang sni buat kunjungan x di undang...hehe

GaRy™ berkata...

hahaha..betul3!! kadang aq x cukup tangan gak nak balas2 kunjungan ni... BB slow sangat...huhuhu...

nawal addina berkata...

8 kali sehari ??? hoho ;)

anysspunyeblog berkata...

jangan sedih2 yer..klau diorang ade mase,mesti diorang komen entri blog firdaus pulak..hihi..

cucu umie berkata...

ayielh tu orng yg kdng2 lembab balas kunjugn..sekrng memang bz lol..hanye sempt pergi blog sikit2 shje..aduyai..kecian mereka

Bigdaddyz berkata...

buat secara iklas maka kita jadi lebih redha beriadah...

 
Related Posts with Thumbnails