Jumaat, 24 Jun 2011

Aku Rasa Hensem

Buat masa ni aku rasa sangat hensem kerana berada dalam kereta menuju ke Kuantan pada hal pagi tadi aku baru balik daripada Raub,Pahang. Haih nampaknya cuti aku banyak habiskan masa di Pahang. Kali ni ke rumah sepupu aku pula kerana esok dia akan berkahwin.

Sepupu dah kahwin tapi aku punya giliran tak tahu lagi. Ehemm masih awal lagi untuk aku fikir semua tu. Yang penting ada banyak benda yang aku kena kejar sebelum melangkah masuk ke alam perkahwinan.

http://www.laymark.com/i/o/01.gif

Kenapa aku sembang pasal kahwin, aku sendiri pun tak tahu kerana aku suka tulis ber-otakkan jari dan bukan menggunakan akal. Eh salah, aku suka tulis secara terbabas, tak ikut sangat skop mengenai ape yang nak ditulis. Ok la aku tak boleh lama sangat menulis dalam kereta kerana cepat mabuk.. tata :D

p/s : Terasa sangat hensem kerana berada dalam kereta menuju ke Kuantan =_=
Comments
19 Comments

19 ulasan:

sergeant keroro berkata...

ko memang hensem di mana saja, hehe XD

Lieyda berkata...

hahaha boleh pulak ckp hensem sb duk dlm kete.haha

Firdnurjue berkata...

muahahaha..encemla sgt tu..keh3

syaimz berkata...

ko memang hensem dan layak dah nak berkahwin.aku nak makan nasik minyak!

misscha berkata...

Salam sejahtera Firdaus, anda berada dalam top 10 Commentator utk contest "Esok Misscha Nak Bg Award.& Hadiah Topup & Promote Blog Pemenang : SUKA2"

sila ke link kebawah untuk ambil award :)

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/umum-pemenang-esok-misscha-nak-bg-award.html

next time boleh cuba lagi :)

NaDiA berkata...

so kat wedding tu, carilah teman idap ye... :)

Kei Seichi berkata...

kalau da memang hensem, duduk bawah kereta pon hensem..haha.. =P

nawal addina berkata...

anda mmg hensem ! ;)

dyanne berkata...

hahhaa handsome ke? pon bolehhhh~ hohoho

Syuxer berkata...

hensemkan dirimu sentiasa baru hidup hepi 24 jam..semoga ada berkat bila ko datang ke majlis tersebut..:)

waN Mohd Salim berkata...

hensem la sesangat .. macam kuda belang haha

NuSaNa NoSa 91 berkata...

woooo~ klu freaky kawen, jgn lupa jemput kami.. undangan vvip tau.. hikhikhik~ ^_^

noona berkata...

asew nak duduk dalam kete tak kuar2 jew hahahaha

cucu umie berkata...

hahha..dok berjalan sakan jela daus ea..haha aishhh jealous tol..kehkeh

rafiq berkata...

apesal tak singgah bentong?

Amiirah-Cassan berkata...

@Daus hensem !!! *bodek*

tapi aku NAK GEMOK!!!

diana berkata...

sepanjang jalan tu jangan tidur pulak ..kang hilang hensem..

syrupmasin berkata...

haha..err..sampai macam tuh sekali?? :D

**::CIKNUURUL::** berkata...

hensem la sbb duk bakang kn,.ayh jd dreber,.hik3,..

 
Related Posts with Thumbnails