Khamis, 9 Jun 2011

Aku Mamai 2

Senarai baru blog baru je keluar sekarang. Siapa yang nak jalan2 dan follow mereka, boleh la klik kat SINI .

http://www.laymark.com/i/o/55.gif

Semalam aku ada tanya siapa yang pandai dan sudi melukis gambar macam icon kecil ni dan hari ni aku dah ada pelukis tersebut, dan aku dah bagi 2 projek untuk dia buat. Projek ape ? nanti la tunggu bila aku post benda tu tapi effect projek tu tak tahu la macam mana. Kena gamble la jawabnya. Kalau menjadi dan dapat sambutan, aku gembira. Kalau x mendapat sambutan sangat, aku tetap gembira juga. huhu

Lepas aku kira balik tadi, rupa-rupanya tak sampai 125 blog yang join segmen. Ada dalam 115 blog je sebenarnya. Hairan ? Pelik ? dan Ajaib ? semua ada. Aku salah kira kerana ada yang tinggal link 2 kali, ada yang delete komen dan tinggal link baru. Akibatnya aku sendiri pon pening dengan jumlah blog semua sekali dan tak pasal-pasal aku kene hendap semua komen dan bilang jumlah link yang masih ada.

Ok lupakan pasal jumlah blog semua tu. Hari ni aku sekali lagi mamai. Mamai aku hari ni adalah, aku fikir bahawa today is FRIDAY...

Emak : Firdaus, pukul 1 jap lagi pergi beli donut kat kedai tu.

Aku : Eh mak, pukul 1 nak pergi sembahyang jumaat la

Emak : Ha Ha hari ni bukan jumaat la

Aku : ehh ? ( cepat2 tengok kalendar... ) laaa bukan hari jumaat rupanya. aiseh maluu.

Faedahnya, mak dan adik perempuan duk gelak je kat aku... aahhh hari ni aku mamai lagi.. geramm betol. ggrrr

Comments
11 Comments

11 ulasan:

ketabahan hati wan ! berkata...

heheh nasib bek ade kalendar..:P

kotak bulat berkata...

ahahha..nsib baik tak terus pegi masjid. :P

teynteyn the doll berkata...

okla tu lukis org jadi hantu..ade kaitan... teyn lukis orang, jadi buah-buahan=.="

cucu umie berkata...

wah, sudah jumpa yer..okay3x..aku tunggu lukisan tersebut..hhuhu by the way, okay lh tu nasib baik hang tak pe kt masjid tadi..hoho

waN Mohd Salim berkata...

macam2 .. lukisan nenek aku ke

Kei Seichi berkata...

haha..aku pon ingat arini jumaat, tapi xde la bagitaw sape2...
biasa lost track dengan hari..haha..

diana berkata...

aak pernah jugak tertipu..
ingtkan hari ni jumaat..
mujur takde sapa gelak kan..
gehheh

nawal addina berkata...

haha , g jeah . smayng sunat ;)

suha berkata...

mamai or berangan?(^_^)

kiwi berkata...

hehe kalau tak, ada orang zohor kat masjid la hari ni

sergeant keroro berkata...

haha, lau hari ni jumaat mesti dah birthday aku.

XD

 
Related Posts with Thumbnails