Selasa, 28 Jun 2011

Aku Down Gila =_=

Bila baca je ape yang ditulis oleh blogger Republic Aku tu, aku terus jadi down yang teramat sangat. Tak sangka dia pun sedar yang aku semakin gemuk dan semakin berat. Ini la akibatnya apabila hanya tahu makan dan tidak bersenam. Buat masa sekarang aku sedang down sangat sangat. =_=

Bila aku down, aku akan makan untuk hilangkan down. Lepas makan aku jadi gemuk lagi kemudian aku down balik. He he kalau macam ni memang sampai bila-bila pun takkan kurus. Adehh terima kasih Republic Aku kerana suruh berjogging dan rajin bersenam :)

Tak cukup down lagi, lepas isyak tadi mak aku datang kat sebelah tengok blog aku. Kemudian dia cakap lagi " Duk main benda tak berfaedah je kerjanya " . He he kalau anda di tempat aku, mesti rasa down gila kan ? Sabar je la Firdaus :)
Comments
15 Comments

15 ulasan:

suha berkata...

hahaha harus down kuasa 14 (^_^)

sergeant keroro berkata...

sabor jela, hehe XD

jom jog esok pagi :P

TYNTHA LANA berkata...

cehh, sabo je la. ingatkan betul2 down,hahahaha. haah la, nampak gedebab debob,ahahahaha..takpola daus, janji hidup happy :p

kiz berkata...

berisi tanda senang hati tu..

aremieroul berkata...

sabar ye daus..^^ hidup ni x selalunya indah..dan x best lah kalau x dew warna dlm hidup niew..^^

nurfizrin piyin berkata...

x perlu rase down..
no need to worry...
just be happy...n love the way u r.. :)

Cik Teddy berkata...

ala..be co0l..people always said what they want..who cares?yg baek amik,yg buruk amik gak tp kena tapis..hihi
badan biase la..kjap naik kjap turun..practice a balanced diet! let's do it together!

cucu umie berkata...

relax bro..itu satu benda yg akan bt hang semgt..kehkeh xperlu down pon..lalal

syarifahsidrus berkata...

kesian, hehe, jangan down2. kalau down kena ingat, jangan makan, takla naik berat tu~~hiii

NuSaNa NoSa 91 berkata...

gi kuruskan badan tu, cepat!! =.=

GaRy™ berkata...

blog mungkin x berfaedah sekarang... tapi kalau dah ramai connection, pastuh buat bisnes... fuuhhh... x terkata la...

TeAqArH berkata...

jgn down sgt..^_^

Fay berkata...

bdn berat xpe.. janji blog x berat. lmbt nak loading nnt.. hehe

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

chill ah, be urself sudeh..tak mao down2..tak best ah.. :D

sigit hermawan berkata...

blog yang bagus... dan artikel artikelnya sangat informatif.. terima kasih dan salam persahabatan.. sigit hermawan go blog

 
Related Posts with Thumbnails