Ahad, 12 Jun 2011

2 Kereta Idaman

Semalam gila awal aku tidur, pukul 12 dah rasa mengantuk sangat dan terus pengsan atas katil. Tapi yang tak syoknya takde mimpi indah pun. Ok kita skip bab tidur dan mimpi semalam tu, pagi ni nak promote entri yang menyertai segmen Kereta Idaman. Pada pagi yang indah ini, seorang blogger perempuan yang mempunyai 2 kereta idaman. Wahhh !! rupa-rupanya hebat citarasa perempuan berbanding lelaki. Jom Baca kat bawah ni :

http://www.laymark.com/i/o/13.gif

Tapi bukan itu kereta idaman kiwi. Al-maklumlah, kiwi seorang yang realistik. Tapi suka berangan. Nak memiliki sebuah ferrari memang tak mampu. Melainkan Allah tiba2 nak bagi, Alhamdulillah. Buat masa sekarang memang takde niat nak memiliki la. Setakat tengok kat atas jalan je. Kereta idaman kiwi..

Kalau mampu, kiwi nak beli salah satu daripada BMW. Hihi.. *berangan lagi*
Tapi tu bukan kereta idaman kiwi. kereta idaman kiwi ialah..

Baca Selanjutnya di bawah :

http://kiwiblurr.blogspot.com/

p/s : Rupanya taste perempuan dalam bab kereta lagi Cool daripada lelaki :P
Comments
7 Comments

7 ulasan:

JR Online berkata...

Kalau dpt miliki kereta lembu pun best juga...unik dan ada nilai tersendiri. Cuma takut kena saman Majlis Bandaraya sebab "minyak" tumpah merata2...

cucu umie berkata...

hehe..mau sampai dua tu..nak terjah gak nie..kereta apa shje yang menjadi idaman kalbu cik tersebut..haha

Syuxer berkata...

citarasa dia memang power..:)..aku plak idam kereta cikai2 je huhu

kiwi berkata...

wawawa. kereta idaman sampai 2. sape la tu. heheh

wadud@duad berkata...

keta idaman macam2 boleh.. heheheheh

sergeant keroro berkata...

pergh!! cik kiwi memang hebat!! hahaha :P

kiwi berkata...

haha, malu la camni

 
Related Posts with Thumbnails