Selasa, 14 Jun 2011

1ST GIVEAWAY LANA!


Untuk Info klik SINI

Tuan dia suruh tag 2 orang, tapi aku nak tag sape yang sudi nak join mari la buat. Ada hadiah tau, kalau perempuan sesuai la join. Dahh jangan buang masa lagi, pergi link kat atas dan usha hadiah ape. Menarik kan ? Jom join GiveAway ni.

p/s : Tak pernah lagi aku join GiveAway. Biasanya segmen je. ha ha ha
Comments
7 Comments

7 ulasan:

syaimz berkata...

harap2 dapat menang.haha

Freaky berkata...

haha harap2 macam tu la

Cikgu Fikri berkata...

wah..
gud luck yer,..
mana tahu rezeki dtg..
Amin :)

Andrik McVean berkata...

hi there..i have just followed your blog and i hope you can follow me back :-)

wadud@duad berkata...

gud luck bro.. :)

MDHAFiZ.NET berkata...

saya yg dh masuk join tu gud luck lh ye...

TYNTHA LANA berkata...

daus tipu ah tak pernah join GA,hahahaha. anyway, tanks la daus sebb support. alar, kan awek blogger bnyk tu, tag je mana2,hahahahah. kalau awak dpt, tak payah la kai krim tu, bgi sy blik, kulit awk da ckup cntik dah tuh.kihkihkih

 
Related Posts with Thumbnails