Rabu, 8 Jun 2011

100 Orang Krew Diperlukan

Sebelum baca apa-apa, pe kata anda semua lawat dulu senarai blog yang baru disiapkan pukul 9 malam tadi. Lawat dan followe mereka di SINI



Yaaa Sergeant Keroro kali ni memulakan misinya yang baru iaitu mencari The Chosen 100 untuk dijadikan ahli krew blognya dalam usaha beliau menawan bumi kita yang indah ni. Jadi jangan buang masa anda lagi, Keroro hanya nak 100 je. Cepat2 la join :D... Oh ya untuk info klik SINI .

p/s : Aku nak masuk Highest Council boleh tak Sergeant Keroro ? alaaa bole laaa bole laaa
Comments
4 Comments

4 ulasan:

misscha berkata...

100 krew untuk tawan bumi indah ni tuk ape ek....

cucu umie berkata...

hehe..jom join ramai2..hehe

sergeant keroro berkata...

hehe,thanks bro!!

highest council?? jap aku bermesyuarat dulu XD

kiwi berkata...

dah join :)

 
Related Posts with Thumbnails