Rabu, 25 Mei 2011

Tang mana Lelaki Macho ?

Haaa try la tengok gambar kat bawah. Yang menjadi pujaan remaja perempuan sekarang ni. Katanya Macho, hensem. Tapi aku confuse sebenarnya kerana tak pasti ni lelaki atau perempuan.. sekejap tengok macam lelaki, eh sekejap tengok macam perempuan pula.. Mana satu ni ?
Ni ke macho ??? emm ??? tang mane ???

Serius ni laki or perempuan ?? penin penin...

emm ni taste aku kot. ( tu yang perempuan duk cakap )

p/s : Mak aku cakap " Lelaki apa jambu macam tu, nampak macam sangat lembik je " ..... Give me 5 mak :D
Comments
21 Comments

21 ulasan:

mad khaz berkata...

muka cam aku la macho,profile pic kat fb. haha XD

waN Mohd Salim berkata...

pulakkkkkkkk hahahaaa

kjaharun berkata...

lelaki jambu comel.. tp selalunye kurang jentel...

Syazwan berkata...

muka macam aku dikira macho kot.
*perasan*..
hahaha..btw, tak handsome lansung muka laki macam tu.tak boleh buat laki!

wadud@duad berkata...

tak kan less pulak?
adoyai.. ekekeke

nureenina berkata...

huhhu..memang jambu! dorang x macho..tapi chomel~

rafiq berkata...

boleh tergoda tengok,,

shahira :) berkata...

haha, btol2,. die orang jambu la, tp ade gak certain yg handsome :p

k a k L a m p berkata...

tau x pe. kak lamp setuju beno ngan mak ko.. bnyk korea jambu bebeno.. tp antara 3 tuh kak lamp ske yg no 1.. hahahah

miss.Addin berkata...

haha ! nampakk jambu kan :)

have a nice day !

penaberkala berkata...

muka macam anak patung je,haha
seriuosly, depa unik sikit

macho/handsome tu subjektif
tak yah risau

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

gambar second serius macam perempuan . huu

bungaitucantik berkata...

tang bibir sgt sexi! luv them..

emeera asnary berkata...

teringat dialog dlm cite pendekar bujang lapok..

"dia cucuk tang sini.. dia cucuk tang sini.."

haha.. x layan kot mende mende kt atas tu.. hehe..

nadya chew berkata...

waduh waduh....hencem sekali mamat tu ya...aku nak yg last tu..tu namanya cute..hehehe

mOon jOhari berkata...

laen org laen citarasanya...ada org suka jambu2 ni...buat cicah dengan kuah rOjak sedap nih!

Firdnurjue berkata...

yang cam nie dak dak school sukala..keh3

brat2104 berkata...

hurmm.. kenal yg no 2 je.. lee jun ki kalau tak silap.. dia menari memang smart.. n menyanyi pun best..

yg lain tu mmg kiut.. walah!!

Namee Roslan berkata...

ni comel jambu. mana ada macho nya...haha. nak minat jadikan bf pun..alololololo tomeynya baby ni..haha.

Tanpa Nama berkata...

nk macho search google CHOI SI WON. mmg taste perempuan skrg!

dyanne berkata...

hahaha baru terbaca post ni. lawak gak. muahaha~

 
Related Posts with Thumbnails