Ahad, 22 Mei 2011

Semua ada di KL

KL memang hebat tau, semua ada di KL. Memang tipu la kalau takde di KL. Lepas cerita KL Drift 1 dan 2, akan datang muncul pula cerita KL Gangster. Ha ah semua ada kat KL kan ? kat tempat lain takde ke drifter dan gangster macam di KL ?

Mana tahu tahun depan pulak muncul cerita KL Genius ke, tak pun KL Otai ke, KL Lawak pun boleh jadi jugak. Hehe sebenarnya aku takde masalah apa pun dengan KL, saja nak cakap pasal cerita KL Gangster yang akan ditayangkan nanti.

Kalau tengok trailer memang nampak gempak dan ganas. Aksi yang ditontonkan pun nampak pact dan power. Aku rasa sentuhan pengarah mudah Syamsul Yusof ni makin mantap la. Tengok la kl drift 2 dan khurafat, hebatkan cerita yang penuh dengan aksi dan unsur suspen.
http://www.laymark.com/i/o/25.gif

At least Syamsul Yusof ni takde la buat cerita mengenai masalah sosial sangat macam cerita mat rempit yang romen dengan perempuan ataupun masalah jantina songsang yang meloyakan tekak. Dia buat cerita action dan aku suka dengan action yang diarahkan :)
Comments
5 Comments

5 ulasan:

JR Online berkata...

Memang semua ada di KL, kecuali mak dan ayah....

Tauke Budu berkata...

bagi aku cerita khurafat tuh...biasa2 je..but ok la..

ape2 pun tak nak mengata..haha...

mad khaz berkata...

semua nak KL jek,bile ganu nye? haha XD

waN Mohd Salim berkata...

ha ah smua ade ke ???? nyawa ade ????

Freaky berkata...

jr : huhu tade mak n ayah ?

tauke : bg aku ok gak la :D

mad : tah la. ganung best gak . hahaha

penulis : ada jugak kot

 
Related Posts with Thumbnails