Selasa, 24 Mei 2011

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU

Terdetik di hati untuk join segmen Abgteror ni mengenai tanah tumpah darahku. Cerita panjang pun tak guna.. Nak tahu lebih lanjut, klik link bawah :

http://abgteror.blogspot.com

1. Dimana anda dilahirkan?

ermm dilahirkan di Hospital Besut, Terengganu.

2. Dimana anda dibesarkan?

Dibesarkan juga di Kuala Besut kerana tak pernah hidup berpindah randah. Dah 21 tahun kekal di Besut ni.

3. Negeri pilihan untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror

Negeri yang aku pilih sudah tentula Terengganu Darul Iman.

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.

Terengganu ni sangat cantik dan menarik. Dipenuhi dengan pusat pelancongan yang indah seperti kawasan air terjun, pantai yang bersih, pusat rekreasi yang best, pulau-pulau yang sangat cantik dan macam2 lagi. Boleh kata sangat best berada di negeri Terengganu ni. Yang paling penting adalah Pantainya dan kalau makanannya mesti la keropok lekor. :)
Comments
4 Comments

4 ulasan:

Jue berkata...

wahhh setuju2..ganu kita..huyehhhhhhhhhhhh!!!!

Freaky berkata...

ganung :)

mad khaz berkata...

baru join ke bang? hahaha.

lambat la kakah ni :P

aku dulu duk MRSM YT-Besut XD

Freaky berkata...

mad : haha lambat takpe, selagi ada can.. owh penah study ctu ke

 
Related Posts with Thumbnails