Ahad, 22 Mei 2011

Satu habuk tak jadi



Perancangan sangat full dengan projek yang gempak dan banyak. Last sekali projek entah ke mana dan perancangan pun entah ke mana. Paling best bagi alasan sangat busy dengan kerja lain. Lain kali rancang sikit2 je dulu dan buat setiap satu tu sampai siap sepenuhnya.
http://www.laymark.com/i/o/53.gif

Kerja yang sedang dibuat pun masih terkapai-kapai nak siap, timbul pula perancangan dan projek yang baru. Akibatnya satu habuk pun tak jadi dan tenaga serta masa habis macam tu je. Kan bagus kalau boleh siapkan satu-satu kerja secara perlahan daripada satu habuk pun tak menjadi.

Gambar takde kaitan.

p/s : Aku hanya la memerhati :)
Comments
7 Comments

7 ulasan:

mad khaz berkata...

haha,gambar xleh blah :P

M Fizan berkata...

haha..gmbr teruk..:p

komen2 : http://nazlifestory.blogspot.com/2011/05/antara-dua-jalan.html

feel free to follow me back ~ :)

Noor Idayu binti Azmi berkata...

kehkehkeh, kritikal oowh gamba tu :p

nelly berkata...

haha .kelakor gilo !

.digital kelok berkata...

hehe.. ape da gamba tu..

freaky,mmg la gagal merancang bermakna merancang kegagalan kan.tapi kalau habuk pon x jadi sama la macam x yah rancang pape.. isk2..

ni mesti kes org buat keje sparuh jalan ni.. haha

my-shopping2u berkata...

huh.. gambar tuh!

Cik Cempaka berkata...

p/s : memerhati apa? heh

 
Related Posts with Thumbnails