Ahad, 8 Mei 2011

Sarapan + Main air

Selamat pagi !! Hari ini aku bangun awal kerana aku akan menuju ke Waterland di Sungai Petani, kedah. Sekarang dah tak sabar nak main air kat sana dan kalau boleh aku nak tengok wayang lepas main air. Nak tengok wayang The Fast and The Furious 5 sebab dengar orang ramai kata cerita tu best dengan action.

Ok lupekan seketika pasal wayang tu, nanti boleh bincang dengan kawan dan harap-harap mereka ok je nak tengok wayang lepas main air. Apa yang aku harap adalah cuaca pada hari ini agak baik dan semoga perjalanan aku ke sana takde halangan.
http://www.laymark.com/i/o/06.gif

Tapi sebelum pergi main air dengan riang, aku rasa aku patut isi dahulu perut ni dengan makanan yang dah lama aku tak makan macam nasi kandar, roti canai, nasi lemak. Eh ! nasi lemak baru makan semalam sebelum pergi exam pada waktu pagi.

Jadi perancangan pagi ni pergi melantak dulu dan lepas tu baru la boleh menuju ke tempat main air. Sapa-sapa yang nak main jugak mari la ke Waterland di Sungai Petani. Bole kita jumpa dan main air sama-sama :D

p/s : Yippeee dah lama x main air.
Comments
3 Comments

3 ulasan:

JR Online berkata...

Kalau dahaga + lapar boleh makan cendol pulut di gerai bawah pokok...

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Sedapnya nasi kandaq!!!!! Akak suka.. kari ikan dia tu sedap.. first time makan kat Balik Pulau. Kalau Freaky ada resepi jgn lupa share tau!

Freaky berkata...

jr : hehe jr :)

miss : nasi kandar sedap kak :D

 
Related Posts with Thumbnails