Jumaat, 27 Mei 2011

RM 3 Juta dalam Akaun

Aaaahhh 3 juta ? mesti best kalau dapat tengok jumlah banyak ni dalam akaun kita kan ? Shopping puas hati, duit lambat habis walaupun banyak dibelanjakan.

p/s : No photoshop used in this photo.. Credit to RileksCrew
Comments
30 Comments

30 ulasan:

ADfeez berkata...

best giler.>!!!!!! heheheh~

syaimz berkata...

duit aku tu

abutalib berkata...

Pakcik kayo kalau macam ni freaky :)

Amalina berkata...

Omooo, akaun sape ni? nak rompak boleh? haha

miss.Addin berkata...

wahh ! nak juga @ :) haha best nya .

bungaitucantik berkata...

amboi..byk tol duit naa..mmg bez sungguh la klo de duit cmneh, xyah risau! apo yg nak sume dpt!

shiema sufian berkata...

kalau shiema ade duit banyak tu, sheima nak beli semuanya :)

sergeant keroro berkata...

wow. best giler weh!

ecah mashuri berkata...

perghh..kalau la dapat gini.giyang kaki umah udah le.duit dh bnyk,keh2

kiz berkata...

serius aku memang tak ada duit banyak ni ..duit sapo ni fir?

suha berkata...

ok,cik suha sgt berharap agar ianya adlh akaun cik suha (^_^)

Freaky berkata...

@kiz
aku pun x tahu sapa punya tuh.. huhu

emeera asnary berkata...

nyh kes mnabong x kua kua.. pengajaran tuuu hehe ;)

shahira :) berkata...

gila byk! sumpah jeles. :D

Syuxer berkata...

kaya gila ni..sempoi lagi ada ayat tidak dibenarkan kuar rm3000..aku punye mana ada amaran camtuh...pilih kasih betui hahaha

cucu umie berkata...

wah, rezeki tu kalo ad wet sebanyak itu..aduyai..syukur gitu..

Firdnurjue berkata...

giler beshnyer..memang borong habisla smpi pitam..muahahahaha

Arya Putra berkata...

Rilexcrew?
dorang hack akaun bank plak ke??

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ berkata...

1 percent pun jadi la arrrgghhhhhh

mas saari berkata...

akak akan pengsan dulu kalau tgk dlm akaun ada 3 juta! pastu baru fikir nak buat apa ngan duit tu...heheehe

Heidi Shafiq berkata...

peh.. jom blanje aku mkn.. :P

wadud@duad berkata...

pegh.. hehehehe... jumlah..

k a k L a m p berkata...

pengsan .. bangun balik.. siap leh pengsann balik agihh kot kalau 3 juta la amount nye.. rm la.. heheh x nak la rupiah

diana berkata...

kalau dalam akaun akak ada 300k pun akak pengsan.ni kan pulak 3 juta.mau mengamuk2 akak gile..hahahah

Papa Mifz berkata...

pergh...ni belanja x habis nih....

Mohd Ridhuan berkata...

bestnye....
kalo ade duit bnyk tu...
hhhehehhehe

rj Etika berkata...

uishh...mak aihh.. duit sape ni? bahagi bahagi lah sikit sesama insan. hahah~

Tauke Budu berkata...

gulp....
dunia ini aku yg ppunya

Emilia Emira berkata...

wahh sentap jap tengok!

Republic Aku berkata...

duduk rumah tido jer...

 
Related Posts with Thumbnails