Selasa, 10 Mei 2011

Puas hati jalan-jalan

Petang tadi lepas je lunch kjawan aku kata nak pergi terus ke Alor Star untuk usha tiket wayang. Aku pun ok je kami ber 5 bertolak ke sana dengan sebuah kereta. Target yang utama adalah nak tengok cerita The Fast and The Furious 5.

Aku tak pandai nak bagi rating untuk movie jadi aku hanya komen sikit la ye. Overall memang best sebab action sangat power dan pack serta ada juga komedi yang diselitkan dalam movie action macam ni. Macam biasa action hollywood tak pernah mengecewakan jangkaan aku.

Lepas tengok wayang usha kedai buku dan beli sebuah buku cam kat atas.
Aku suka baca novel macam ni. penuh fantasi dan pengembaraan

Ada beli snow cap juga. Sebelum ni tak pernah pakai tapi tak tahu kenapa aku beli.
Ishh poyo ah muke ni.. tolong lempang sikit.

p/s : I love to see how the COPS being smash and crush like in the movie. Because I hate COPS.. Fullstop :)
Comments
5 Comments

5 ulasan:

ouh iena berkata...

movie tuhh mmg besh !
iena da tgk ouhhh :))

kiz berkata...

haha..dah dapat jln2 puashati eh..oklah..rilek2 time cuti ni..mcm aku yg dah kerja dan berkeluarga ni jarang2 dapat nak jln2..huhu

amir aizat berkata...

mmg movie tu best kann!!

tokwan muda berkata...

alor star?orang kedah ka....

Freaky berkata...

iena : best kan muvi tuh

kiz : kalau ade free pergi la jalan2 bawak family gak

amir : sangat besttt

tokwan : study di perlis. org terengganu

 
Related Posts with Thumbnails