Selasa, 10 Mei 2011

Petang ni wayang :D

Kawan dah roger pagi tadi dan bagitau bahawa petang ni wayang The Fast and The Furious 5 pada pukul 4.30 petang. Aku pun bukan main hepi lagi bila dapat tahu mungkin petang ni aku dapat gak tengok cerita tu. Haih dah kempunan sangat nak tengok wayang selepas habis exam ni.

Cakap pasal wayang memang aku suka tengok bersama dengan kawan-kawan yang kaki wayang jugak. Kalau tengok dengan orang yang tak suka wayang, memang susah dan rasa takde feel je masa tengok tu. Kalau tengok seorang diri lagi la tak rasa apa-apa dan hanya rasa sunyi je walaupun dalam wayang tu bising.

http://www.laymark.com/i/o/62.gif

Perancangan dalam landasan sekarang ni dan aku harap petang ni memang dapat tgk. Ok la mahu mandi dulu. Kawan aku dah datang ke rumah aku untuk pergi lunch. Perut pun dah bunyi ni minta untuk diisi. Korang pun jangan lupa makan tau. makan tu penting...
Comments
7 Comments

7 ulasan:

hafiz berkata...

Aku dah tengok..memang terbaik bro

Anyez Nasri ツ berkata...

lambat-laaaaaaaaaaah abng kiteew sorng ni pi tngok movie ni . haha .

abutalib berkata...

Aku jarang tengok wayang ni..hehehe

aleen aiden berkata...

da abes exm?haish,kat ctu je pon da jeles.ini plak lagi dengar tengok citer fast 5.berganda2 jelesnye nih.hu3

HonEyBuNNy berkata...

nak tengok cerita tu...

sekali beratur punya panjang kt OU...habis sudah...xdapat nak tgk....

rafiq berkata...

aku tunggu KONGSI ni. berapa bintang fast furious 5?

Freaky berkata...

hafiz : setuju dengan ko !!

anyez : lambat sbb banyak halangan

abu : aku suke.. syokk

aleen : haha jangan lupe tgk plak

hunny : cerita hot memang ramai na tgk

rafiq : fast aku bg 4.9 :D

 
Related Posts with Thumbnails