Selasa, 17 Mei 2011

Pergaduhan Hacker dan Fan Heliza di Fb

Buka fb petang tadi terus dapat mesej suruh masuk page Heliza Helmi Production. Katanya ada kecoh kat sana dan aku pun terus la masuk. Masuk je terus nampak macam-macam komen dan nasihat kat Fb tu macam kat bawah

Part paling best :

A : Ceroboh ni tak baik. berdosa tau

Hacker : Ko pakai Windows cetak rompak pun dikira menceroboh. Download MP3 tanpa pengetahuan pun dikira menceroboh.

p/s : Aku hanya seronok memerhati :)
Comments
13 Comments

13 ulasan:

Miss Shikio berkata...

hahaahha~

lawak lah diorg nih.

syok ooo jadi hacker nih. nsb baik Shikio x pandai lagi hack account2 besar tu hahahha~

kiz berkata...

biasalah... kalau dah peminat.. hacker..gaduh2 sayang je tu..

mas saari berkata...

macam2 hal dunia maya ni kan?

nelly berkata...

hahaha ..kelakar !!

tu pun nak gaduh !

cik zaza berkata...

macam kelakar je tengok komen2 tu. yang konpius ni sape yang hack sape?huhu

Kei Seichi berkata...

diorang tak paham hackers2 macam ni, sebab tu main ikot suka je cakap...terasa aku sebagai hacker...haha

yana halim berkata...

konpius bila baca... yg kena hack, rilek jer. yg tukang hack pulak emo...hahaha..

uMi_atiQaH berkata...

skunk ni musim org hack fb ke..? ish3..(^^)

Ini Kisah Tia berkata...

wah ! lepas HOT fm punya page kena hack , sekarang ni pulak . haha . macam-macam lee .. salah guna kelebihan yang ada ..

jom baca ni :
Selamat Datang Ke IPT/IPTA
Yang Mana? Wanita Bekerjaya atau Suri Rumah

Sca Ndx berkata...

hahah. ada betulnya dia cakap itu.

byk kot page kena hack

elynn aiza ♥ berkata...

haish mcm2.. byse2 dh la.. wt p la nk hack2 org ny.. huhu..

Noor Idayu binti Azmi berkata...

ish3, hack ni xbaik -,-'

noona berkata...

macam2 la dunia ni

 
Related Posts with Thumbnails