Isnin, 30 Mei 2011

Penyakit bangga buat Dosa

Manusia sekarang sangat pelik dan sudah terbalik. Kalau dulu sangat malu untuk buat dosa, sekarang dengan bangga buka aib sendiri dan hebohkan yang dia ni enjoy je buat dosa. Biasanya aku ambil contoh di FB tapi kali ni aku nak cakap pasal seorang blogger yang tanpa segan silu menulis entri memberitahu bahawa dia melakukan dosa.

Maksud aku secara jelas adalah blogger ni dengan selamba beritahu yang semalam dia buat sex dengan awek dia, minggu depan akan jumpa lagi dengan awek dia untuk buat sex, pergi kelab malam dapat awek body mantap, sex in the pool sangat best dan bla bla bla...
http://www.laymark.com/i/o/35.gif

Aku yang kali pertama masuk blog dia berkata " What the hell !!! " . Apa kes duk heboh cerita aib dan dosa diri sendiri ? dah rasa pahala banyak sangat ke sampai dengan bangga tulis macam tu kat blog. Aku tak tahu apa motif dia buat entri macam tu tapi ada la dalam 4 hingga 5 entri pasal dia buat dengan awek dia. Mungkin dia nak cari trafik kot dengan buat entri panas macam tu tapi bagi aku memang gila la kalau heboh macam tu kat blog... gila betol.. Nak cari trafik boleh tapi jangan la sampai buka aib sendiri bro... kesiann

p/s : Kalau nasihat, nanti kita kene hentam dengan ayat " Eh blog aku, suka hati aku la "
Comments
16 Comments

16 ulasan:

dreamygirl berkata...

ishh..xpatut..bangga buat dosa..cuba cerita seronoknya buat pahala..
baru sedap hati orang baca..-)
xelok buka keaiban dr sendiri..tapi kalo cerita pengalaman dri untk dbuat iktibar atau minta nasihat tu,xperla...-)

Syuxer berkata...

err ada link dia??post kat shoutbox aku..nak usha manusia haramjadah tuh..

Freaky berkata...

syuxer : aku masuk sekali je blog dia. nyampah nak usha lama2.

sergeant keroro berkata...

yeke? msj kat fb aku link dia.. nak usha jap.

harama jadah tol.

cucu umie berkata...

alamak, ad ker blog yang tulis apa yg dilkukan iaitu perbutan keji dia..aduyai... manusia2..

kiz berkata...

haha..yg ramai sangat nak link ni naper..huhu

Anyez Nasri ツ berkata...

haha . blog aku ke kau skrang ni ? haha .

Faeiz.com berkata...

Pergh, bangga buat dosa. Tapi kita tak boleh nak kutuk dia. Kita tak tahu apa akan jadi masa hadapan. Mungkin nanti Allah akan bagi hidayah kat dia. Sekarang kita boleh nasihatkan saja.

waN Mohd Salim berkata...

syetan toll

rj Etika berkata...

fuhhh...gile hebat manusia tu. hahahaha. post la die nye link skali. boleh g tengok tengok entry terbaik die tu. =.="
tp yg ayat last skali tu standard la kan. Blog aku skati aku la. pffftt. lol

Hishyamuddin berkata...

bak sini link, nk tgok kebodohan dia ni..
macam2 la manusia ni..

Ini Kisah Tia berkata...

adoi . apa punya kerjalah . motifnya ?

shahira :) berkata...

sabo je laaa..tu la dia manusia :( da sebati sgt dgn kehidupan jahiliyyah..:(

nelly berkata...

bangga dengan maksiat buat apa kan ~
=='

Mohamadazhan hjDesa berkata...

ish3...ada juga insan ni...macam2 jadi skang

anamizu berkata...

adehh..
manusia apekah itu?

 
Related Posts with Thumbnails