Jumaat, 6 Mei 2011

Ok esok paper Last...

Esok dah paper terakhir, esok dah paper terakhir, Esok dah paper terakhir. Entah berapa kali aku nak cakap benda ni sampai orang yang masuk blog aku dah bosan dengar pasal benda yang sama je.

Sebenarnya bukan apa, aku cuma tak sabar je nak habis exam esok. Tinggal lagi 12 jam je untuk berhadapan pada esok hari. Lepas tu boleh sambung tidur dengan aman damai dan juga blogwalking.
http://www.laymark.com/i/o/44.gif

Oleh kerana aku pulang ke Terengganu lewat seminggu jadi aku akan isi masa seminggu itu dengan pelbagai aktiviti di negeri Perlis ini. Oh ya internet di kolej Kediaman unimap telah pulih seperti sedia kala selepas mengalami masalah kritikal pada hari tu.

Apabila orang dah ramai pulang ke rumah, internet akan menjadi sangat laju dan best untuk download serta surfing pon jadi mudah tanpa perlu menunggu lama untuk loading. Ok sebelum merepek benda lain, baik aku pergi study dulu... tata dan salam :)
Comments
8 Comments

8 ulasan:

ezzyra berkata...

kdai mkn byk ttup skrg ni...nk mkn pon ssah...

anismelon berkata...

gud luck..:)..g study..berblog je..weee..:)

-xdeath berkata...

goood luck bro.. ;)

JR Online berkata...

JR doakan yg terbaik utk Firdaus...gud luck

Far8 budak baik berkata...

nnti balik ganu krim
salam kat penyu ehh hihi
gudluck paper kauu
=)

rafiq berkata...

aku sakit perut makan julap.
gudluck!

Ct Aja berkata...

good luck ye...

elynn aiza ♥ berkata...

gud lux yaw.. pzny bleh enjoy..!! hehe..

 
Related Posts with Thumbnails