Ahad, 15 Mei 2011

Oh esok hari Guru

Masa buka fb ada nampak 1 unread msg macam kat bawah :
Rupanya minta tolong untuk undi dalam Digi Wow Awards. Ok la walaupun aku tak kenal sapa dia ni tapi aku pun tolong la vote untuk dia. Apa-apa pun aku ucap Gud Luck untuk kau ye bro. Oh ye budak ni ada blog jugak. Boleh lawat dia di SINI

Esok dah hari guru rupanya tapi semalam lagi aku da buat entri pasal hari guru dan dah publish semalam. Mak aku sebagai seorang guru sedang fikir sekarang ni untuk join permainan apa pada esok hari sempena hari guru. Mak aku tak boleh main permainan yang ganas sangat sebab dia dah tua.

Adik aku pula sibuk duk balut hadiah sekarang ni untuk diberikan pada guru-guru dia esok. Haih bab beli hadiah dan balut hadiah laju je kerja dia sekarang ni. Kalau suruh study dan buat kerja sekolah, macam-macam alasan yang dia bagi.

p/s : Aku suka tengok hadiah banyak2. Sapa la nak bagi hadiah yang banyak camni kat aku ye :P
Comments
3 Comments

3 ulasan:

diana berkata...

kamu bagi hadiah apa kat mak kamu??
masak la kat umah sedap2 jamu mak..
heheh..
ramai betul blogger berkempen mintak vote sekarang ni..
macam musim pilihan raya pulak..

Freaky berkata...

x bagi hadiah apa pun. adess kejamnya .. huhu pilihanraya blogger

Syazwan berkata...

carilah hadiah bro..suruh adik bungkus!

 
Related Posts with Thumbnails