Sabtu, 21 Mei 2011

Linda Onn dapat balik FB

Baru saja berlaku, Linda Onn post di FB dia dengan mengucapkan terima kasih kepada RileksCrew kerana mengembalikan semula akaun FB. RileksCrew akan bagi semula page FB yang di-hack kerana mereka hanya la buat suka-suka je. Kalau page yang kutuk islam dan negara Malaysia, memang RileksCrew tidak maafkan page macam tu.
Linda Onn sporting beb :)

Sebab apa kena hack ? sebab password sangat lemah dan juga sangat cuai dalam internet ni. Tu yang RileksCrew cuba bagitau pada laman web yang di-hack :)
Comments
9 Comments

9 ulasan:

mad khaz berkata...

nasib baik tak kene,haha XD

dannyneutron berkata...

password aku strong.!

nazirah berkata...

owh nsb bek la rilekscrew ni mcm hack suka2 je nak nye macam hot fm tu aih

Firdnurjue berkata...

uiks...bhye ek if tak hati2..huk3

Tanpa Nama berkata...

dannyneutron Kami Nak Try Security Facebook Anda Pula Selepas ni boleh tak .... -=[RileksCrew]=-

Tanpa Nama berkata...

dannyneutron tadi ko Ckp Password ko Strong (Punyer Lah Berlagak)... Boleh lah Bagi Kami Try.. Strong ker tak... -=[RileksCrew]=-

Freaky berkata...

mad : haha nasib baikk

danny : huhu strong ke ?

nazirah : saje suke2 je

fird : memang bahaya kalau cuai

Republic Aku berkata...

aku salute dengan rilexcrew...mereka membantu untuk kita lebih berhati2...

ainol akasyah berkata...

rilexcrew suke main2 hehe..tabik spring sb bg peringatan toink2

 
Related Posts with Thumbnails