Rabu, 18 Mei 2011

Linda Onn ajak Join page Hacker RileksCrew

Kali ni saja nak beritahu bahawa Linda On si artis yang fofular tu ajak join page Hacker RileksCrew di Facebook. Betol tak tipu pun la. kalau tak percaya tengok la bukti gambar kat bawah. Linda On yang suruh...
Kepada peminat Linda On, apa lagi ? Artis dah suruh join group tuh

p/s : RileksCrew, korang memang lawak la.. aduyaii
Comments
7 Comments

7 ulasan:

kiz berkata...

dapat apa kalau join eh..aku ni tak berapa faham sangat..maklumlah sebulan sekali bukak FB

diana berkata...

lepas ni turn linda onn punya page pulak jadi sasaran si hacker
heheh

diana berkata...

lepas ni turn linda onn punya page pulak jadi sasaran si hacker
heheh

Freaky berkata...

x dapat ape pun kiz. saja nak tambah ahli group

Nohtakh ujan berkata...

dapat wusha linda onn.

Freaky berkata...

noh : haha best tuu linda on

Ling Belog ku sini berkata...

Group Hacker ke tu? motif dia suh like maybe? hehe

 
Related Posts with Thumbnails